HA HA HABen sadece sosyalizm'de rekabetsizliğin gelişmeyi durdurmayacağını belirtiyorum.
Gelişme asla durmaz, hiçbir yerde ve hiçbir zamanda.
Böyle bir konuda durmak kelimesi geçiyorsa bundan kastedilen göreceli olarak YAVAŞLAMAKTIR.
HA HA HABen sadece sosyalizm'de rekabetsizliğin gelişmeyi durdurmayacağını belirtiyorum.
Sosyalizmde gelişme yavaşlamaz da.HA HA HA
Gelişme asla durmaz, hiçbir yerde ve hiçbir zamanda.
Böyle bir konuda durmak kelimesi geçiyorsa bundan kastedilen göreceli olarak YAVAŞLAMAKTIR.
Evet ben bunu inkâr mı ediyorum? Hayır. Kapitalizmde tekellik varken nasıl kapitalizmde rekabet olur ve gelişme hızlanır diyebiliyorsun?REKABET ve YARIŞMA gelişmeyi teşvik eder. Bu inkar edilemez. Buna sen de dahilsin. Sahip olduklarından daha fazlasını her zaman isteyeceksin. Malesef insan doğası bu.
Niyetin belli oldu. Amacın tartışmak değil Anti-Komünist propaganda yapmak. Sana daha fazla yem vermeyeceğim.Ben herhangi bir sosyalist ülkeye kaçan sporcu, bilim adamı, sanatçı vs ne gördüm ne duydum. Cehaletten az kurtul. Olimpiyatlarda spor müsabakalarında falan ''iltica'' edilmesin diye neler yapıldığını öğren en azından. Bıraksalar birkişi kalmazdı.
Birkaç ay önce Endonezya'da Komünizm yasaklanmıştı şimdi de Venezuela'da zorla yargıyla Komünist Parti'nin Başına Kapitalist başkanlar atandı. 100 yıldan uzun süredir var olan Komünist Parti'nin yakında kapatılacağı öngörülüyor.Kapitalizmde de asla aykırı fikirler dillendirilemez ve yaşanamaz. Kapitalistlerin düzene aykırı düşüncelerin bastırılması gerekir lafından bi haber olup da Kapitalizm'de özgürlük vardır moruq diyemezsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.