Souls oyunları veya souls tarzı oyunlara hangi oyundan başlanmalı?

rmznkrtl

Hectopat
Katılım
26 Ocak 2020
Mesajlar
375
Souls oyunu hiç oynamadım. Oynamayı da çok istiyorum. Sizce hangi oyundan başlamalıyım souls oyunlarina alışmak için ve souls oyunlarini sevmek için?
 
Bu işin bir sırası bence yok. Çıkış tarihleri dikkate alınabilir Dark Souls kanadında.

Tek tavsiyem Sekiro ile başlamayın. Sonra Dark Souls'un yavanligina alisamiyorsunuz.
 
Souls oyunu hiç oynamadım. Oynamayı da çok istiyorum. Sizce hangi oyundan başlamalıyım souls oyunlarina alışmak için ve souls oyunlarini sevmek için?
Souls bence hiç oynamayın. Arkadaşım Dark Souls, Prepare to Die Edition diye oyununu oynattı. Bosa ölüyorsun. Taa çok uzaktaki kamp ateşinden başlıyorsun, mini bosları kesip tekrar bosu kesiyorsun. Kardeşim sal, ne uzatıyorsun. Çıldırtır souls oyunları adamı.
 
Souls bence hiç oynamayın. Arkadaşım Dark Souls, prepare to die Edition diye oyununu oynattı. Bosa ölüyorsun. Taa çok uzaktaki kamp ateşinden başlıyorsun, mini bosları kesip tekrar bosu kesiyorsun. Kardeşim sal, ne uzatıyorsun. Çıldırtır souls oyunları adamı.

Bende sabır yok kanka boyle durumda oynamadan daha iyi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer zorluk azdan çoka doğru gidiyorsa, Star Wars Jedi: Fallen Order. Gerek bosslar olsun, gerek Save noktaları olsun, gerek de genel zorluk olarak souls standartlarında bayağı kolay oyun.

Ama tavsiyem böyle bir şey yapmayın. İlk oyundan başlayın, sondaki oyunlardan başlarsanız ilk oyunları oynayamazsınız, aksiyonu kötü gelir, Save noktaları çıldırtır ama eskiden başlarsanız bu konularda her oyunda bir adım daha oyuncu lehine olduğundan yavaş yavaş rahatlayıp hepsini oynayabileceksiniz.
 

Geri
Yukarı