Pemain Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 360 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mayıs 2023 #1 Daha çok müzik dinleyeceğim aynı zamanda film dizi de izlerken kullanacağım bir kulaklık arıyorum. Bir süredir araştırıyorum ve aşağıdaki 3 kulaklık arasında kaldım. Diyebilirim. Soundpeats Air3 Deluxe TWS Siyah Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Soundpeats Air3 Pro TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Amazon.com.tr İndirim, cashback ile üçünü de aynı fiyata getirterek alabiliyorum. Hangisini tercih etmeliyim? Silikonsuz olan dışa ses verir mi ve kulağı bir süre sonra acıtmaya, rahatsız etmeye başlar mı? Bu üçü dışında önerebileceğiniz kulaklık var mı? Fiyat olarak Max 1000 lira olsa iyi olur çok çıkmak istemiyorum.
Daha çok müzik dinleyeceğim aynı zamanda film dizi de izlerken kullanacağım bir kulaklık arıyorum. Bir süredir araştırıyorum ve aşağıdaki 3 kulaklık arasında kaldım. Diyebilirim. Soundpeats Air3 Deluxe TWS Siyah Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Soundpeats Air3 Pro TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Amazon.com.tr İndirim, cashback ile üçünü de aynı fiyata getirterek alabiliyorum. Hangisini tercih etmeliyim? Silikonsuz olan dışa ses verir mi ve kulağı bir süre sonra acıtmaya, rahatsız etmeye başlar mı? Bu üçü dışında önerebileceğiniz kulaklık var mı? Fiyat olarak Max 1000 lira olsa iyi olur çok çıkmak istemiyorum.