Soundpeats Air4 Pro vs Anker Liberty 4 vs Jabra Elite 3 vs Sennheiser CX True Wireless

lastruling

Megapat
Yer
UAE
Daha fazla  
Meslek
Co-Founder & General Manager & Lead Game Developer at Fround Interactive
Arkadaşlar uzun süredir Bluetooth bir kulaklık almak istiyorum. Kullanım amacı şöyle. Çok fazla kullanmayacağım uçakta filan kullanırım işte. Bazen müzik için takarım. Nintendo Switch oynarken takmalık bir kulaklık almak istiyorum. Altta atıklarımdan hangisi sizce mantıklı? Fiyat farkları çok sizce değecek farklar var mı? Çok kullanmayacağım için bilemedim. Bir de şöyle bir sorun var kulak içi kulaklık önceden Xiaomi Buds kullanmıştım ilk versiyonunu tıpası kulağımdan düşüyordu ve sürekli alerji yapıyordu. Sizce bunlarda da aynı sorunu yaşar mıyım?

Soundpeats Air4 Pro​

Anker Soundcore Liberty 4​

Jabra Elite 3​

Sennheiser CX true Wireless​

Son düzenleme:
Liberty 4 kutudan berbat bir EQ profili ile çıkıyor fakat ayar yaptıktan sonra 10000TL'lik senheisser momentum 3 ile benzer performansı veriyor. Diğer modeller orta segment modeller. Nintendo'da ekolayzır işlerini yapamayacağın için liberty 4 muadili bu modeli öneririm:

Liberty 4 kutudan berbat bir EQ profili ile çıkıyor fakat ayar yaptıktan sonra 10000TL'lik senheisser momentum 3 ile benzer performansı veriyor. Diğer modeller orta segment modeller. Nintendo'da ekolayzır işlerini yapamayacağın için liberty 4 muadili bu modeli öneririm:
Fiyatı yüksek çok kullanmayacağım bir şeye bu kadar para vermek istemiyorum da.

Neobuds yerine w240tn alıp dynamic ekolayzır ayarında kullanın derim ama o da biraz kulaklardan dışa fışkırıyor şekli ama sesine bayılırsınız. İkisi de momentum 3 - campfire andromeda 2020 arasında harika bi ses karakterine sahip çift sürücülü. Onun dışında air4 pro alıp ekolayzırla baya oynamanız gerekecek ses karakteri kötü air4 pronun ama düzelir bende silikonsuz kulaklıkarı var karaktere müdahale ediliyor ekolayzırdan baya iyi sonuç veriyor. Cx eski artık ve hantal, jabra kaliteli ama adamlar callcentercı bi marka ses karakterinden hiç anlamıyorlar.

Neobuds yerine w240tn alıp dynamic ekolayzır ayarında kullanın derim ama o da biraz kulaklardan dışa fışkırıyor şekli ama sesine bayılırsınız. İkisi de momentum 3 - campfire andromeda 2020 arasında harika bi ses karakterine sahip çift sürücülü. Onun dışında air4 pro alıp ekolayzırla baya oynamanız gerekecek ses karakteri kötü air4 pronun ama düzelir bende silikonsuz kulaklıkarı var karaktere müdahale ediliyor ekolayzırdan baya iyi sonuç veriyor. Cx eski artık ve hantal, jabra kaliteli ama adamlar callcentercı bi marka ses karakterinden hiç anlamıyorlar.
Xiaomi Buds kullandım önceden bu tip kulaklıklar düşüyor ve iade olmadığı için korkuyorum sizce düşer mi kulağımdan yavaş yavaş kayıyor ve alerji yapıyor.

Fiyat çok geldiyse bu modeli alın hocam.
Fiyat çokluğundan ziyade işte şöyle diyim hafta 5-10 dan fazla kullanacağımı sanmıyorum. Bu kadar fiyat verme konusunda emin olamadım çok kullanıyo olsam dışarıda takarım ederim vs. o zaman direkt alırdım da.

Fiyat çokluğundan ziyade işte şöyle diyeyim hafta 5-10'dan fazla kullanacağımı sanmıyorum. Bu kadar fiyat verme konusunda emin olamadım çok kullanıyor olsam dışarıda takarım ederim vs. o zaman direkt alırdım da.

Anladığım kadarıyla kulaklıktan pek beklentin yok. Bu Neobuds Pro işini görür öyleyse.

Anladığım kadarıyla kulaklıktan pek beklentin yok. Bu Neobuds Pro işini görür öyleyse.
Aynen böyle aman aman bir beklentim yok aslında işimi görsün işte hatalı çalışmasın bağlantı kopması filan yeterli.

İndirime girmiş alınır mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı