İnceleme SoundPeats Capsule3 Pro İnceleme

Anker R50i'den geçmeyi düşünüyorum ama yorumlarını görünce biraz hevesim kaçtı. 1 sene sonra durup dururken tek kulaklık bozulabiliyormuş. Uzun süredir kullananlar deneyimlerini yansıtabilir mi?

Anker R50i'den geçmeyi düşünüyorum ama yorumlarını görünce biraz hevesim kaçtı. 1 sene sonra durup dururken tek kulaklık bozulabiliyormuş. Uzun süredir kullananlar deneyimlerini yansıtabilir mi?
Kusura bakmayın yeni görüyorum mesajı. Hâlâ aktif olarak kullanıyorum bir sorun yaşamadım sadece batarya ömrü azaldı normal olarak. Önceden 8 saat kullanırken şimdi 5 saaf civarı gidiyor.

Kusura bakmayın yeni görüyorum mesajı. Hâlâ aktif olarak kullanıyorum bir sorun yaşamadım sadece batarya ömrü azaldı normal olarak. Önceden 8 saat kullanırken şimdi 5 saaf civarı gidiyor.
Bazı e-ticaret sitelerinde gördüğüm bozulma yorumlarından sonra vazgeçip Jabra Elite 4 aldım.

Alalı tam 1 yıl oldu sıkıntısız kullanıyorum. Kulaklıklar şarj olmuyorsa veya herhangi bir sorun olursa kutusunun altındaki reset tuşuna basınız çözüyor hepsini.

game mode nasıl açılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…