Source 2 motoru CS:GO'ya kalıcı olarak mı gelecek?

Demek istediğim Source 2 motoruna tam zamanlı mı geçilecek yoksa isteyen Source 1 isteyen Source 2 motoruyla oynayabilecek mi?

2 günlük getirip sonra“1 Nisan” diyecek halleri yok. Tabii sonsuza kadar S2 kullanacak. S1 kullanmak isteyenler için büyük ihtimal Beta seçtiğimiz tarafta ayrı bir yer yaparlar.

Millet bilgisayar kaldırmayacak diyor galiba HL Alyx ile küçücük haritaları olan CS’yi karşılaştırıyorlar. Valve bu, olabildiğince optimize etmeyi başarırlar oyunu diye düşünüyorum. Yani oyunu çalıştırmak için kuantum bilgisayara falan gerekmeyecek.

CS:GO Şubat ayı en çok anlık oyuncusu : 1,354,248 kaynak
Valorant Şubat ayı en çok anlık oyuncusu : 5,788,621 kaynak

CS:GO son 30 günde oyuna giriş yapmış aktif oyuncusu : 5,345,233 kaynak
Valorant son 30 günde oyuna giriş yapmış aktif oyuncusu : 22,703,469 kaynak

Valorant çıktığından beridir CS'nin neredeyse bir gün bile gerisine düşmedi hatta her dönemde aradaki farkı katlayarak arttırdı. Çözülmeyen buglar için farkedildiği anda hotfix geliyor, hilelerin ortalama ban yeme süresi 2 gün, troll oyuncular ise bütün oyunlardakinden bir tane fazla değil.

Öte yandan CS'yi 7K saat oynadığım hesabımda raporladığım %100 hile hesaplara bakıyorum, ban yiyen kişi sayısı bir elin parmağını geçmiyor. Bizzat arkadaşım hileyle hesap boostluyordu, boostladığı hiç bir hesap ban yemedi. Silver 1'den MGE ligine kadar oyunu çocuk gibi ağlayıp satan Ruslar mı dersin, yeteneğini kıskanıp hileyi şak diye açan karşı takımdaki Türkler mi dersin gırla doluydu.

Faceit L3, peak lig LE, 7K saatli bir CS:GO oyuncusu olarak üzülerek söylüyorum Valorant > CS:GO.

ha tabi Valorant çocuk dolu bir oyun onu söyleseydin itiraz edemezdim.

İlk önce kapalı beta olarak gelir sonra açık beta sonunda oyuna girerken seçeceğim bir grafik motoru olur. Sonuçta Valve parasının bir kısmını e-spordan kazanıyor. Grafik konusunda garip yorumlar var önce oyun R6 gibi grafiklere sahip olmaz 2-3 animasyon değişir ikincisi yeni grafik motoru iyi optimize edilmiş bir şekilde gelir fpsniz düşmez.

Böyle oyunların ruhunda var düşük sistem gereksinimli olmak bakın Fortnite'a UE 4 ile yapılmış ama zorlasan patatesde çalıştırırsın.

Bu nasıl bir kıyaslama böyle?

Valorant ile ilgili paylaştığınız istatistik resmi olmayan oyunu bir gün içerisinde oynayan insan sayısı. CSGO için paylaştığınız veri anlık olarak oyunu oynayan oyuncuların sayısı.

Ben sizinle resmi veriyi paylaşayım Counter-Strike: Global Offensive

Aylık 24 milyon kişi tarafından oynanıyor CSGO

Arada ne kadar fark olduğunu anlamışsınızdır umarım. CSGO çok daha fazla oyuncuya sahip.

Valve biraz normal şirketler gibi değil. Mühendisler masalarını sürükleyip istediği projede çalışabiliyor. Çok büyük (yeni oyun gibi) bir proje olmadığında başlarında onları koordine eden biri olmuyor, kendi kafalarına göre çalışıyorlar. Şirkete para kazandıran projelerde çalışmış iseler aldıkları bonus yükseliyor. Yani ondan çoğu kişi garanti olan CS:GO'nun Source 2'ye geçişinde çalışıyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…