Source motoru nereden ögrenilir?

yusuamafyok

Centipat
Daha fazla  
Korku oyunu yapmak istiyoruz ama oyun motoru seçmekte zorlandık. Korku oyunları için Source motorunun daha iyi olduğuna karar verdim ve oyunu yapmaya başlamadan önce HL2 modları yapmaya karar verdik. Ama Source motoruyla oyun yapmayı da nereden öğreneceğimizi bilmiyoruz, yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam bende oyun yapmak istiyorum fakat bilgisayarım iyi değil 2009tan kalma laptop.
GPU: GMA 4500 mhd.
CPU: Intel Core 2 Duo 2.0 GHz.
RAM: 4 GB
Unity kullanıyorum 2D için fakat kasıyor ne yapmamı önerirsiniz.

Selam bende oyun yapmak istiyorum fakat bilgisayarım iyi değil 2009TAN kalma laptop.
GPU: GMA 4500 mhd.
CPU: Intel Core 2 Duo 2.0 GHz.
RAM: 4 GB.
Unity kullanıyorum 2D için fakat kasıyor ne yapmamı önerirsiniz.

Kanka bu kadar eski bir bilgisayarla bir şey yapabilecegini sanmıyorum, 10k ver en azından GTX960'lı bir sistem topla.

En iyi kararı vermişsiniz Source oyun motoru bana kalırsa zaten oldukça iyidir ve hala kullanılabilir.
Bu web site size yardımcı olacaktır.

Harita yapımı için çeşitli videolar internette var isterseniz atabilirim.

Tamam sağ olun harita yapayım. Videolarını atarsanız güzel olur, bir de mümkünse arayüzü ögreten bir video atarsanız sevinirim. Eski bir motor oldugundan hem bazı hatalarla karsılasıyorum hem de karmaşık geliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videolar Source hakınnda temel bilgiler ve harita yapımı için bu uygundur. Dahası için istersenız daha fazla video atarım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videolar Source hakınnda temel bilgiler ve harita yapımı için bu uygundur. Dahası için istersenız daha fazla video atarım.

Sag olun hocam. Source motoruyla ılgılı Türkçe kaynaklar hiç yok değil mi?

Zamanında çok kullandım bunu ve hala kullanıyorum ilk bakışta zor geliyor ama aşırı basit aslında, eğer texture lazımsa atabilirim.

Zamanında çok kullandım bunu ve hala kullanıyorum ilk bakışta zor geliyor ama aşırı basit aslında, eğer texture lazımsa atabilirim.

Ya yok texture gıbı seylerı bulurum da benım İngilizcem kötü oldugundan başlangıçta çok zor olacak. Bu sene İngilizce kurslarına gitmeliyim ya da Unreal Engine gibi motorlara Source havası katmalıyım.

Yeni konular

Geri
Yukarı