SouthPaws R5 5600 + RX 6700 XT sistem 14.998TL

Umarım 10-15 gün sonrada bu fiyatlarda bu tarz bir sistem bulunabilir.

Fiyatların düşüşü devam edecek gibi gözüküyor bence kripto paralar değer kaybetmeye devam ettiği sürece fiyat düşüşü devam edecektir. Yeni ekran kartları ve işlemcilerin de yakında çıkacağını varsayarsak bu tarz sistemleri bu fiyata daha sık göreceğiz diye düşünüyorum.
 
Ben de bilmiyorum illa fiyatlar düşer ama ülkemizde bu biraz dolara bağlı ama sistem üzmez gibi biraz anakart sıkıntı onun harici canavar gibi o dediğim kampanya da sanırım 12 Ağustos'a kadarmış aklında bulunsun tabii sen bilirsin.
Anakart nasıl sıkıntı çıkarabilir ki sistem performansına bir etkisi olmaz oc işlerine girmeyecekse sorun olacağını sanmıyorum
 
Bende bu fiyata sistem arayan her konuya attım maksat stok bitmeden herkes faydalansın gerçekten güzel sistem ve uygun fiyat, ihtiyacım olmamasına rağmen alasım geliyor.
evet sayende bende edinmiş bulundum teşekkürler hocam 😅😄 anakart bence de sıkıntı ilerisi için nasil bir anakart Uygun olur bu sisteme bilen varsa yardımcı olursa sevinirim 🤔🦋
 
Bu anakart ile soğutucunun renklerini manuel olarak değiştirebilir miyiz veya ışığını kapatma imkanı olur mu?Teşekkür ederim.
Anakartın yazılımı varsa üzerinden değişebilir diye düşünüyorum. Bende RGB modeli olduğundan renkler rastgele yanıyor.
 

Geri
Yukarı