Merhaba.
Soyadınızı e-Devlet üzerinden hiç değiştirmeyi düşündünüz mü? Bana soracak olursanız ben soyadımdan memnun olduğum için değiştirmeye gerek duymadım.
Evet, ismimi de değiştirmeyi düşünüyorum.Merhaba.
Soyadınızı e-Devlet üzerinden hiç değiştirmeyi düşündünüz mü? Bana soracak olursanız ben soyadımdan memnun olduğum için değiştirmeye gerek duymadım.
Hayır ama soyadım ırkçı bir söylem içerdiğinden dolayı çok ırkçılığa maruz kaldım.Merhaba.
Değiştirmesi o kadar kolay mı?
Eskiden değil miydi o uygulama ya. Artık mahkeme zorunlu diye biliyorum.e-Devlet üzerinden talep oluşturuyorsunuz. Mahkeme onay verirse soyadınız değişip yeni kimliğinizi çıkartıyorsunuz.
5 yıl önce değiştirdim.Merhaba.
Soyadın bana biraz fanboymuşsun gibi geldi.5 yıl önce değiştirdim.
Ben değiştirdim E-Devlet'ten fakat tüm bankalar, kimlik, ehliyet vb iptal oldu.Değiştirmesi o kadar kolay mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.