ulman Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 830 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #1 Oyun ücretsiz olmuş aldım Türkçe yama varsa atabilir misiniz?
K kingyiğit123 Decapat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 1.020 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #2 ulman dedi: Oyun ücretsiz olmuş aldım Türkçe yama varsa atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Biraz araştırdım ama yok galiba.
ulman dedi: Oyun ücretsiz olmuş aldım Türkçe yama varsa atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Biraz araştırdım ama yok galiba.
Burkan124 Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 249 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #3 Hocam reklam olacak ama avsilciadam YouTube kanalında oyunlara Türkçe yama yapmakla ilgili video var. O videodaki uygulama ile çoğu oyuna yama yapabilirsin yardım ihtiyacınız olursa DC: Burkan yardım edebilirim. (Uygulamayı sürekli kullanmaktayım)
Hocam reklam olacak ama avsilciadam YouTube kanalında oyunlara Türkçe yama yapmakla ilgili video var. O videodaki uygulama ile çoğu oyuna yama yapabilirsin yardım ihtiyacınız olursa DC: Burkan yardım edebilirim. (Uygulamayı sürekli kullanmaktayım)