Tokasj Femtopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #1 Space tuşuna basınca bilgisayarım kapanıyor ve rastgele seyler oluyor. Ne yapacağım?
K kingyiğit123 Decapat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 1.020 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #2 Tokasj dedi: Space tuşuna basınca bilgisayarım kapanıyor ve rastgele seyler oluyor. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Hocam Space tuşuna basınca kapanıyorsa siz nasıl yazdınız bu mesajı? Meraktan soruyorum.
Tokasj dedi: Space tuşuna basınca bilgisayarım kapanıyor ve rastgele seyler oluyor. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Hocam Space tuşuna basınca kapanıyorsa siz nasıl yazdınız bu mesajı? Meraktan soruyorum.
Tokasj Femtopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #3 kingyiğit123 dedi: Hocam Space tuşuna basınca kapanıyorsa siz nasıl yazdınız bu mesajı? Meraktan soruyorum. Genişletmek için tıkla... Telefondan
kingyiğit123 dedi: Hocam Space tuşuna basınca kapanıyorsa siz nasıl yazdınız bu mesajı? Meraktan soruyorum. Genişletmek için tıkla... Telefondan
EmirHene Decapat Ekipman Ustası Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.718 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #4 Tokasj dedi: Space tuşuna basınca bilgisayarım kapanıyor ve rastgele seyler oluyor. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Rastgele şeyler derken ne gibi hocam ?
Tokasj dedi: Space tuşuna basınca bilgisayarım kapanıyor ve rastgele seyler oluyor. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Rastgele şeyler derken ne gibi hocam ?
Tokasj Femtopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #5 EmirHene dedi: Rastgele şeyler derken ne gibi hocam ? Genişletmek için tıkla... Ses aciliyor this pc aciliyo monitör kapaniyo
EmirHene dedi: Rastgele şeyler derken ne gibi hocam ? Genişletmek için tıkla... Ses aciliyor this pc aciliyo monitör kapaniyo