Sparkle Intel Arc A750 oyunlarda sorun yaratıyor

M.Esat

Megapat
Daha fazla  
Merhaba bir ekran kartı mağduru olarak veya artık kendimin sürekli bir şeyleri bozduğunu düşünerek sizlere tekrar danışmak üzere geldim. N11 üzerinden sparkle Intel Arc A750 model ekran kartını İncehesap satıcı üzerinden satın aldım ve kullanmaya başladım. Mutluydum sonunda biraz olsun oyun oynayabilecektim ta ki sorunlar yaşayana kadar RDR 2 oyununda suyla denizle gölle ilgili yerlere geldiğimde zeminin anlık siyah gel git patlamalarına ve garip bir pixelleşmeye sahit oldum, Assassin's Creed Odyssey anlık olarak takılma yaşıyorum( videosunu çekebilmeyi başardım), Forza 4'te FPS düşmesi ve bir defaya mahsus ekranın siyah dalgalanmasına sahit oldum.

Umut ediyorum biriniz rehberlik eder sorunu çözebiliriz veya tespit ederiz belki de problem başka parçalardadır. Şimdiden teşekkür ederim iyi günler.
Assassin's Creed Odyssey Sorun videosu
RDR 2 Sorun fotoğrafları

Ryzen 5 7600 işlemci.
Sparkle Intel Arc A750 ekran kartı.
Kingston 1TB Fury Renegade PCI-e 4.0
Gigabyte B650M DS3H 1.0 BIOS sürümü: F32C.
Adata XPG Lancer RGB 16 GB 5200 MHz DDR5 CL38 RAM.
MSI MPG A650bn ATX 650 watt.

Ekran kartı sürücülerinin DDU ile silip farklı farklı silip denedim şu anki sürüm gfx_win_101.6129_101.6045

Kartı İncehesap üzerinden garantiye gönderdim ve hiç memnun olmadığım bir süreç yaşadım. İlk teslim alındı mesajının ardından süreci linke tıklayıp takip edebilirsiniz dediler ama bir problem vardı çünkü bomboş bir sayfayla karşılaştım. Defalarca mail attım bilgi alamıyorum diye geçiştiren cevaplar verildi en son kart şu an ne durumda bir şey tespit edildi mi dediğimde " değerli müşterimiz,
Ürününüz serviste olup, işlemleri devam etmektedir saygılarımızla incehesap.com" şeklinde cevaplar alınca peşini bıraktım ve firma servis işlemleri bitmiştir şeklinde mesaj attı ve kargo bugün geldi. Kutu üzerinde açıklama olarak sadece sağlam denilip bana koruyucu plastik parçaları bile göndermeden kargolamışlar. Sağlam etiketiyle geri geldi herhangi bir uygulama yok.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı