Merhaba resimde gördüğü gibi şöyle bir spatul pens im var işlemcime termal süreceğim işlemcinin ortasına bezelye tanesi kadar sürüp bu alet ile yaysam sorun teşkil eder mi?
Çızme, darbe vs gibi alet paslanmaz celikden yapıldı.
Önerir misiniz?
Ben direkt ortaya sıkıyorum bloğu koyduğum zaman kendisi yayılıyor soğutucu zaten işlemicinin üstünü tam kapatmıyor gibi bir şey 775 pin işlemciye deydiği taraf yuvarlak yani.
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim sabah bir emlakçıya gidip kart visit isteyeceğim (nedenini sorarsa termal macun yaymak için söylerim dayak yemem inş!)
Spatul pens evde duruyor du zararı var mı die sürmek istedim varmış öyle anladım.
Allah allah birader ne gerek var evinde bir kart, kağıt parçası falan yok mu şunu yayabileceğin ? Kendine uğraş falan mı arıyorsun ? Tamam kart visit isteyeceksen iste de adama macun süreceğini söylemek zorunda değilsin.
Allah Allah birader ne gerek var evinde bir kart, kağıt parçası falan yok mu şunu yayabileceğin? Kendine uğraş falan mı arıyorsun? Tamam kart visit isteyeceksen iste de adama macun süreceğini söylemek zorunda değilsin.