RiskyZone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Aralık 2018 Mesajlar 1.315 Çözümler 3 6 Eylül 2022 #11 Bilgilendirme için teşekkürler. Bildiğiniz kadarıyla kaç saat bir oynanış sunuyor bu oyun.
ArianaKratochvil Decapat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 359 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Eylül 2022 #12 RiskyZone dedi: Bilgilendirme için teşekkürler. Bildiğiniz kadarıyla kaç saat bir oynanış sunuyor bu oyun. Genişletmek için tıkla... Gördüğüm kadarıyla 4-4.5 saat oynayış sunuyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
RiskyZone dedi: Bilgilendirme için teşekkürler. Bildiğiniz kadarıyla kaç saat bir oynanış sunuyor bu oyun. Genişletmek için tıkla... Gördüğüm kadarıyla 4-4.5 saat oynayış sunuyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
RiskyZone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Aralık 2018 Mesajlar 1.315 Çözümler 3 6 Eylül 2022 #13 ArianaKratochvil dedi: Gördüğüm kadarıyla 4-4.5 saat oynayış sunuyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Bence gayet yeterli süre.
ArianaKratochvil dedi: Gördüğüm kadarıyla 4-4.5 saat oynayış sunuyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Bence gayet yeterli süre.
Genzonzi Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 4.007 Makaleler 1 Çözümler 4 6 Eylül 2022 #14 Bana kötü gözükmedi oyun sanırım alıp şans vereceğim
S Serhat511 Kilopat Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 954 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #15 Zamanında oynamıştım hiç beğenmemiştim. CS nin ilk teroristleri yapılırken kullanılan sesler, bunu koymayı düşünen insanlar daha az ırkçıydı. Oynanışı da çok kötüydü zaten. Yani bu paraya bi paket su alırım daha çok iş görür.
Zamanında oynamıştım hiç beğenmemiştim. CS nin ilk teroristleri yapılırken kullanılan sesler, bunu koymayı düşünen insanlar daha az ırkçıydı. Oynanışı da çok kötüydü zaten. Yani bu paraya bi paket su alırım daha çok iş görür.
ensareis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 2.936 Makaleler 18 Çözümler 44 Yer Şemdinli, Hakkari 6 Eylül 2022 #16 RiskyZone dedi: Bilgilendirme için teşekkürler. Bildiğiniz kadarıyla kaç saat bir oynanış sunuyor bu oyun? Genişletmek için tıkla... Oyunun süresi 6 saat.
RiskyZone dedi: Bilgilendirme için teşekkürler. Bildiğiniz kadarıyla kaç saat bir oynanış sunuyor bu oyun? Genişletmek için tıkla... Oyunun süresi 6 saat.
RiskyZone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Aralık 2018 Mesajlar 1.315 Çözümler 3 6 Eylül 2022 #17 ensareis dedi: Oyunun süresi 6 saat. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Fiyatına değer.