Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bilgisayarcıdan almanızı kesinlikle önermiyorum. İşim acil olsun mantığıyla hareket ediyorsunuz gibi geldi. Bilgisayarcılar kaliteye kesinlikle önem vermezler. (Çok nadir de olsa istisnaları tenzih ediyorum.) En ucuz olanını alırlar "bunlar süper abi. On numara ürün." mantığıyla satmaya çalışırlar. Kredi kartımın limiti full demişsiniz ama bahsi geçen ürünlerin fiyatı 20-30 TL civarı. Buyurun; www.hizlial.com: Zalman ZM-STG2 Yüksek Performanslı Termal Macun 10357877
Altta vermiş olduğum cooler master fiyat/performans ürünüdür. Zalman kadar kaliteli olacağını düşünmüyorum ama KESİNLİKLE bilgisayarcıdan ne olduğu belirsiz bir ürün sürdürmeyin işlemcinize. Şahsi fikrim. Başka yerden alsanız da gidip bilgisayarcıda sürdürmeyin tanıdık değil ise. Sağlam kasa verirsiniz, bir yerini zedeleyip yada kırıp kamufle edip elinize verirler. Başıma geldi daha önce ondan dolayı uyarmak istiyorum.
Hayret anakartın o makinayı otomatik kapatması lazımdı ölçerken 103'e denk gelmişsiniz kim bilir kaç kere 105'i geçti o işlemci. Anakartın driverlarını kendi sitesinden kurmayı da ihmal etmeyin tabi bu dediğim macun ve soğutucudan sonra gelir önemli olan macun ondan sonra ise soğutucur unutmayın.