Kerem_00 Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 209 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #1 Bugün mağazama Spectrum Guardian geldi hiç Guardian skinim yok. Asil Vandal ve yağmacı Phantom var. Sponsorlu olduğu için biraz pahalı fakat sizce alınır mı? Bayağıdır Guardian bekliyordum şansıma bu geldi yoksa 1775 VP'lik skinlere mi bakayım? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2023
Bugün mağazama Spectrum Guardian geldi hiç Guardian skinim yok. Asil Vandal ve yağmacı Phantom var. Sponsorlu olduğu için biraz pahalı fakat sizce alınır mı? Bayağıdır Guardian bekliyordum şansıma bu geldi yoksa 1775 VP'lik skinlere mi bakayım?
DODO91 Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 350 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11. Gen, MX350, 8/256. Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci. 17 Eylül 2023 #2 Fazla pahalı sanki. Guardian seviyorsanız alın. Ama ben olsaydım daha ucuz bir şey alırdım, çünkü Guardian her zaman kullanılmaz.
Fazla pahalı sanki. Guardian seviyorsanız alın. Ama ben olsaydım daha ucuz bir şey alırdım, çünkü Guardian her zaman kullanılmaz.