Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2021 #31 brightosayisamuel dedi: Gitsin en çok oynadığı silaha alsın, ben full Vandal oynuyorum diğer silahlar için skine ihtiyacım yok. Genişletmek için tıkla... Ama bu sezonun phantomıda iyi sadece animasyonsuz hem oni phantom+Battle passde yapabilir. brightosayisamuel dedi: Gitsin en çok oynadığı silaha alsın, ben full Vandal oynuyorum diğer silahlar için skine ihtiyacım yok. Ya kardeşim animasyonlu bıçak 1775 olur mu? O normal silah skinlerinin fiyatı. Genişletmek için tıkla... Animasyonlu mu?
brightosayisamuel dedi: Gitsin en çok oynadığı silaha alsın, ben full Vandal oynuyorum diğer silahlar için skine ihtiyacım yok. Genişletmek için tıkla... Ama bu sezonun phantomıda iyi sadece animasyonsuz hem oni phantom+Battle passde yapabilir. brightosayisamuel dedi: Gitsin en çok oynadığı silaha alsın, ben full Vandal oynuyorum diğer silahlar için skine ihtiyacım yok. Ya kardeşim animasyonlu bıçak 1775 olur mu? O normal silah skinlerinin fiyatı. Genişletmek için tıkla... Animasyonlu mu?
brightosayisamuel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 2.663 Çözümler 8 15 Eylül 2021 #32 Zinederon dedi: Ama bu sezonun phantomıda iyi sadece animasyonsuz hem oni phantom+Battle passde yapabilir. Animasyonlu mu? Genişletmek için tıkla... Evet.
Zinederon dedi: Ama bu sezonun phantomıda iyi sadece animasyonsuz hem oni phantom+Battle passde yapabilir. Animasyonlu mu? Genişletmek için tıkla... Evet.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2021 #33 brightosayisamuel dedi: Gitsin en çok oynadığı silaha alsın, ben full Vandal oynuyorum diğer silahlar için skine ihtiyacım yok. Ya kardeşim animasyonlu bıçak 1775 olur mu? O normal silah skinlerinin fiyatı. Genişletmek için tıkla... Jett bıçağının sadece görünüşü değişik animasyon falan yok yani bp bıçağı gibi normal skinleri 800vp civarı.
brightosayisamuel dedi: Gitsin en çok oynadığı silaha alsın, ben full Vandal oynuyorum diğer silahlar için skine ihtiyacım yok. Ya kardeşim animasyonlu bıçak 1775 olur mu? O normal silah skinlerinin fiyatı. Genişletmek için tıkla... Jett bıçağının sadece görünüşü değişik animasyon falan yok yani bp bıçağı gibi normal skinleri 800vp civarı.
brightosayisamuel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 2.663 Çözümler 8 15 Eylül 2021 #34 Zinederon dedi: Jett bıçağının sadece görünüşü değişik animasyon falan yok yani bp bıçağı gibi normal skinleri 800vp civarı. Genişletmek için tıkla... Kardeşim 2 saattir bilmeden konuşuyorsun, git Youtube'dan bak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et brightosayisamuel dedi: Kardeşim 2 saattir bilmeden konuşuyorsun, git Youtube'dan bak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Radyanit basmazsan normal default şeklinde çekiyor bıçağı.
Zinederon dedi: Jett bıçağının sadece görünüşü değişik animasyon falan yok yani bp bıçağı gibi normal skinleri 800vp civarı. Genişletmek için tıkla... Kardeşim 2 saattir bilmeden konuşuyorsun, git Youtube'dan bak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et brightosayisamuel dedi: Kardeşim 2 saattir bilmeden konuşuyorsun, git Youtube'dan bak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Radyanit basmazsan normal default şeklinde çekiyor bıçağı.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2021 #35 brightosayisamuel dedi: Kardeşim 2 saattir bilmeden konuşuyorsun, git Youtube'dan bak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Edit:tamam atarlanma bende ona bakıyordum 3455vp imiş kızma öyle hatırlıyordum ama oni phantom+battlepass mantıklı.
brightosayisamuel dedi: Kardeşim 2 saattir bilmeden konuşuyorsun, git Youtube'dan bak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Edit:tamam atarlanma bende ona bakıyordum 3455vp imiş kızma öyle hatırlıyordum ama oni phantom+battlepass mantıklı.
brightosayisamuel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 2.663 Çözümler 8 15 Eylül 2021 #36 Zinederon dedi: Jett bıçağının sadece görünüşü değişik animasyon falan yok yani bp bıçağı gibi normal skinleri 800vp civarı. Genişletmek için tıkla... Birde şu imzanda ki "Valorant konularına etiketleyebilirsiniz" yazısını kaldır, insanları yanlış bilgilendirirsin.
Zinederon dedi: Jett bıçağının sadece görünüşü değişik animasyon falan yok yani bp bıçağı gibi normal skinleri 800vp civarı. Genişletmek için tıkla... Birde şu imzanda ki "Valorant konularına etiketleyebilirsiniz" yazısını kaldır, insanları yanlış bilgilendirirsin.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2021 #37 brightosayisamuel dedi: Birde şu imzanda ki "Valorant konularına etiketleyebilirsiniz" yazısımı kaldır, insanları yanlış bilgilendirirsin. Genişletmek için tıkla... Şimdi skin fiyatını bilmeyince valorant bilmeyen insanı oldum.
brightosayisamuel dedi: Birde şu imzanda ki "Valorant konularına etiketleyebilirsiniz" yazısımı kaldır, insanları yanlış bilgilendirirsin. Genişletmek için tıkla... Şimdi skin fiyatını bilmeyince valorant bilmeyen insanı oldum.
brightosayisamuel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 2.663 Çözümler 8 15 Eylül 2021 #38 Zinederon dedi: Şimdi skin fiyatını bilmeyince valorant bilmeyen insanı oldum. Genişletmek için tıkla... Evet.
Zinederon dedi: Şimdi skin fiyatını bilmeyince valorant bilmeyen insanı oldum. Genişletmek için tıkla... Evet.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2021 #39 brightosayisamuel dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Skin fiyatları ile çok ilgili değilim (çünkü hiç vp'm yok. ) bence bu kadar ön yargılı olma ve konuyu kitlemesek iyi olacak.
brightosayisamuel dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Skin fiyatları ile çok ilgili değilim (çünkü hiç vp'm yok. ) bence bu kadar ön yargılı olma ve konuyu kitlemesek iyi olacak.
brightosayisamuel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 2.663 Çözümler 8 15 Eylül 2021 #40 Zinederon dedi: Skin fiyatları ile çok ilgili değilim (çünkü hiç vp'm yok. ) bence bu kadar ön yargılı olma ve konuyu kitlemesek iyi olacak. Genişletmek için tıkla... Evet.
Zinederon dedi: Skin fiyatları ile çok ilgili değilim (çünkü hiç vp'm yok. ) bence bu kadar ön yargılı olma ve konuyu kitlemesek iyi olacak. Genişletmek için tıkla... Evet.