SpeedAutoClicker 2024 güvenilir mi?

xalikan

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Speed Auto Clicker 2024 versiyonu güvenilir mi?
VirusTotal'den baktım temiz görünüyor ama açtığım da Windows kişisel bilgisayarınızı korudu diyor. Virüs var mıdır? Microsoft Defender SmartScreen tanınmayan bir uygulamanın başlamasını engelledi. Bu uygulamayı çalıştırmak bilgisayarınızın güvenliğini tehlikeye sokabilir. Şu şekil de.
VirusTotal link:VirusTotal

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows saçma şekilde virüs varmış gibi Windows kişisel bilgisayarınızı korudu mesajı verir ama virüs falan yoktur, VirusTotal'de temiz çıkmışsa sorun yoktur.

Attığınızı bilmiyorum fakat bu uygulamayı önerebilirim;

ESET antivirüs o programı benim bilgisayarda virüs olarak algılıyor.

İsterseniz Auto clicker kodlayıp atabilirim.

Teşekkürler, virüslü mü sizce?

Kullanması zor hocam, ben mesela bastıgım da istiyorum clicker tarzı. 4-5 tane bassın ben de basayım 11-12 CPS olsun o tarz. Bilginiz var mı?

Hayır virüs olduğunu sanmıyorum, kendi yazdığım uygulamaları da test ederken Windows korudu falan diyor saçmalıyor.

Hayır virüs olduğunu sanmıyorum, kendi yazdığım uygulamaları da test ederken Windows korudu falan diyor saçmalıyor.

Anladım. Bu arada, Kaspersky ile tarattım, scaner de indirdim bir şey bulmadı. Virüs olsa bulurdu değil mi?

Metin dosyamı .exe'ye çevirdim virüs diyor takma kafaya virüs falan değil.

Tam da bunu demek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…