xalikan Centipat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #11 Lachin Eke dedi: Metin dosyamı .exe'ye çevirdim virüs diyor takma kafaya virüs falan değil. Tam da bunu demek istedim Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, iyi forumlar tmertarin.py dedi: Virüs yok, çok fazla antivirüs indirmeyin çünkü antivirüs de sürekli sistemi izlediği için performansı yiyip bitiriyor. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, iyi forumlar diliyorum. Selamet ile tmertarin.py dedi: Virüs yok, çok fazla antivirüs indirmeyin çünkü antivirüs de sürekli sistemi izlediği için performansı yiyip bitiriyor. Genişletmek için tıkla... Hıocam, virüslü çıktı galiba ne yapabilirim? Son düzenleme: 1 Kasım 2024
Lachin Eke dedi: Metin dosyamı .exe'ye çevirdim virüs diyor takma kafaya virüs falan değil. Tam da bunu demek istedim Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, iyi forumlar tmertarin.py dedi: Virüs yok, çok fazla antivirüs indirmeyin çünkü antivirüs de sürekli sistemi izlediği için performansı yiyip bitiriyor. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, iyi forumlar diliyorum. Selamet ile tmertarin.py dedi: Virüs yok, çok fazla antivirüs indirmeyin çünkü antivirüs de sürekli sistemi izlediği için performansı yiyip bitiriyor. Genişletmek için tıkla... Hıocam, virüslü çıktı galiba ne yapabilirim?
tmertarin.py Centipat Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 7 Kasım 2024 #12 xalikan dedi: Hocam, virüslü çıktı galiba ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızda donma sorunları var mı?
xalikan dedi: Hocam, virüslü çıktı galiba ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızda donma sorunları var mı?