Bunun sebebi nedir? Çünkü Speedtest test sonucu doğru değil.
Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1464235Eki Görüntüle 1464236Eki Görüntüle 1464237
Bunun sebebi nedir? Çünkü Speedtest test sonucu doğru değil.
Çok dalgalı, 1.5 MB ile 2.7 MB arası bir şey olması lazım, ortalama 2.1 MB filan galiba.Steam de kaç MB ile indiriyor yazar mısın?
Aynı sunucu ile denedim yine Speedtest fazla çıktı. Enterasn bir şey gerçekten. En doğru sonuç Superonline olan.Öncelikle üçü de Ookla'nin hız testi sistemini kullanıyor. Hepsi aynı yani. Birine Turkcell teması giydirilmiş diğerine Netspeed teması. Hepsi aynı. Burada önemli olan "sunucu". Farklı sunuculardan test yapın. İkinci ve üçüncü testteki sunucular aynı zaten, sonucun aynı çıkması normal değil mi![]()
Size bir tavsiye, Turkcell Superonline kullanıyorsanız Turkcell veya Superonline sunucularından test yapmayın. Diğer şirketlerin sunucularından test yapın.Çok dalgalı, 1.5 MB ile 2.7 MB arası bir şey olması lazım, ortalama 2.1 MB filan galiba.
Aynı sunucu ile denedim yine Speedtest fazla çıktı. Enterasn bir şey gerçekten. En doğru sonuç Superonline olan.
Tamam da 43 mbps ile hiçbir yerden indirme alamıyorum ki, doğru değil. Genelde 20 ila 25 mbps gibi bir hız alıyorum ki bu da vaad edilen hız.Size bir tavsiye, Turkcell Superonline kullanıyorsanız Turkcell veya Superonline sunucularından test yapmayın. Diğer şirketlerin sunucularından test yapın.
O yüzden Turkcell sunucularini kullanmayın diyorum. Gerçek hizinizin 2 katını gösteriyor size.Tamam da 43 mbps ile hiçbir yerden indirme alamıyorum ki, doğru değil. Genelde 20 ila 25 mbps gibi bir hız alıyorum ki bu da vaad edilen hız.
Heee anladım tamam.O yüzden Turkcell sunucularini kullanmayın diyorum. Gerçek hizinizin 2 katını gösteriyor size.
Bu siteden gerçek zamanlı indirme testi yapabilirsin aynı şekilde indirdikten sonra bir yere yüklemeye çalışarak da upload testi yapabilirsin. En gerçekçi sonuçları manuel olarak yapıcağın testlerde alırsın büyük ihtimal.
O yüzden Turkcell sunucularini kullanmayın diyorum. Gerçek hizinizin 2 katını gösteriyor size.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.