Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.085 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #21 Hocam empatiyi biraz fazla abartmamış mısınız?
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.083 Makaleler 5 Çözümler 59 7 Ağustos 2023 #22 Geceleri meraktan uyuyamıyordum, akıl sağlığımı tehlikeye sokacak kadar merak ediyordum. Spremin tadı, ulaşılması zor, kadim bir bilgiydi benim için. Beni kurtardınız, çok sağ olun. Şimdi sıra kaka.
Geceleri meraktan uyuyamıyordum, akıl sağlığımı tehlikeye sokacak kadar merak ediyordum. Spremin tadı, ulaşılması zor, kadim bir bilgiydi benim için. Beni kurtardınız, çok sağ olun. Şimdi sıra kaka.
Negative Sir Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 1.922 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Asker (Teğmen) 7 Ağustos 2023 #23 388526 dedi: Niye onaylanmasın? Herhangi bir kuralı ihlal etmediğiniz sürece istediğiniz konuyu açabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... En basit bir şey hakkında konu açtım ve onay verilmedi kural ihlali de olmadı.
388526 dedi: Niye onaylanmasın? Herhangi bir kuralı ihlal etmediğiniz sürece istediğiniz konuyu açabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... En basit bir şey hakkında konu açtım ve onay verilmedi kural ihlali de olmadı.
wera Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 535 7 Ağustos 2023 #24 Google arama motoruna spermin tadı nasıldır yazarak anında cevap bulabilirsin. Neden böyle saçma konular onaylanıyor anlamıyorum.
Google arama motoruna spermin tadı nasıldır yazarak anında cevap bulabilirsin. Neden böyle saçma konular onaylanıyor anlamıyorum.
ThePenthoss Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 316 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Samsun İlkadım Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Zabıt Katibi Stajyeri 8 Ağustos 2023 #25 @388526 spermini içtiğini iddia eden birine göre bayağı iddialı bir haha atmışsın.
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 8 Ağustos 2023 #26 ThePenthoss dedi: spermini içtiğini iddia eden birine göre bayağı iddialı bir haha atmışsın. Genişletmek için tıkla... Başka bir konuda attığım gülücük ile bu konunun bağlantısı ne anlamadım. Madem cevap vermeyeceksin neden buraya beni etiketleyip sinirlerimi geriyorsun, göz ardı ediyorum seni de. 190 kişinin arasına gireceksin. wera dedi: Google arama motoruna spermin tadı nasıldır yazarak anında cevap bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Moderatörler konunun başlığını değiştirdi, gene. O yüzden böyle yanlış anladığınızı düşünüyorum. Son düzenleme: 8 Ağustos 2023
ThePenthoss dedi: spermini içtiğini iddia eden birine göre bayağı iddialı bir haha atmışsın. Genişletmek için tıkla... Başka bir konuda attığım gülücük ile bu konunun bağlantısı ne anlamadım. Madem cevap vermeyeceksin neden buraya beni etiketleyip sinirlerimi geriyorsun, göz ardı ediyorum seni de. 190 kişinin arasına gireceksin. wera dedi: Google arama motoruna spermin tadı nasıldır yazarak anında cevap bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Moderatörler konunun başlığını değiştirdi, gene. O yüzden böyle yanlış anladığınızı düşünüyorum.
3 382019 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.457 Makaleler 13 Çözümler 124 9 Ağustos 2023 #27 Tadı yok hocam benimkinin, baktım. Ne şekerli ne şekersiz. Tatsız.