Deva Bulmam
Decapat
Bana heyecan bastıracak şey bu değil de TLOU Part 2 PC Portu ya. Onu da bir türlü göremedik...
Evet alıcam. Oyunlara parasını verip satın alan insanlara kızacağına, oyunları korsan oynayan hırsızlara tepkini göster. Korsan tüketim olduğu sürece bu bölge desteklenmezCiddi bir heyecanla GTA 6 bekliyorum. Lakin 20 dil üzerinde dil desteği verip Türkçe çıkmazsa ben almayacağım. En azından safım belli olsun. Sizler de koşa koşa alın dünya ile aynı fiyatı ödediğiniz halde.
Evet alacağım. Oyunlara parasını verip satın alan insanlara kızacağına, oyunları korsan oynayan hırsızlara tepkini göster. Korsan tüketim olduğu sürece bu bölge desteklenmez.
Bu bile yeterli. Teşekkürler.
İlk oyunu bende sevmiştim fakat ikincisinide oynayacağım diye 20 günlük dürüm paramdan olmak istemiyorum.Açıkçası bu haberi aldığımdan beri yerimden duramıyorum Marvel Spider-Man serisini gerçek anlamıyla çok seviyorum ağ atması olsun, gezmek olsun, dövüş mekanikleri olsun her şeyi çok güzel fakat Spider-Man 2 de daha da güzel yapacaklar işte en sevdiğim kısmı burası sizi bilmiyorum ama Marvel Spider-Man Miles Morales'i gördükten sonra aslında 2.oyuna bakış açım değişmişti sadece birkaç yeni boss ve yeni hikaye getirirler demiştim fakat öyle olmadı. Süzülme olsun, ağın eskisi gibi kopmaması olsun, 2 karakteride kontrol edebilmemiz olsun ve en sevdiğim özellik olan Venom güçlerimiz olsun oyunu gerçekten çok güzel yapmışlar.
Keşke Venom'un da farklı bir oyunu olsaydı fakat ne yazık ki Insomniac'ın böyle bir oyun yapcağını zannetmiyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz oyun hakkında merak ettim açıkçası ve sizce oyuna iyi ki eklendi dediğiniz ne eklendi?
İlk oyunu bende sevmiştim fakat ikincisinide oynayacağım diye 20 günlük dürüm paramdan olmak istemiyorum.
İlk oyunu bende sevmiştim fakat ikincisini de oynayacağım diye 20 günlük dürüm paramdan olmak istemiyorum.
Hocam başlığı niye sanki yeni duyurulmuş gibi yaptınız? Zaten 1 ay önce duyrulmuştu. Onun dışında ben de bekliyorum, ilk oyun güzeldi.
Direkt kırılır hocam Torrent indirirsiniz dürüm parası cebinizde kalmış olur.
Gerçekten güzel oyunlar Spider-Man 2 ve Miles Morales bitirmiştim.
Ben sizin yeriniz de olsam çıktığı zaman para verip alıp oynamazdım. Zaten çok aşırı derece de firma bu durum yüzünden linç yedi. Açıkçası para vermeyi düşünmüyorum.
Eki Görüntüle 2349954
Direkt kırılır hocam Torrent indirirsiniz dürüm parası cebinizde kalmış olur.
Gerçekten güzel oyunlar Spider-Man Remastered ve Miles Morales bitirmiştim.
Ben sizin yeriniz de olsam çıktığı zaman para verip alıp oynamazdım. Zaten çok aşırı derece de firma bu durum yüzünden linç yedi. Açıkçası para vermeyi düşünmüyorum.
Eki Görüntüle 2349954
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.