Spider-Man 2 oyununda ana görevler hariç tek tuşla Peter ve Miles arasında geçiş yapabileceğiz

Katılım
19 Eylül 2021
Mesajlar
13.762
Makaleler
2
Çözümler
89
Yer
Ankara
Insomniac Games'in kendi açıklaması bu. Oyuna ana görevler dışında, açık dünyada tek tuşla Miles ve Peter arasında geçiş yapabileceğiz. Aynı GTA 5 gibi. Muhtemelen Peter, simbiyotun etkisine çok kapılınca ana hikâye gereği ona geçemeyip bir süre Miles'a mahkum kalacağız. Ana görevlerde nasıl olacak diyenler bir kaç gün önce yayınlanan oynanış videosunu izleyebilir. Orada da göründüğü gibi görevlerde oyun bizi zorladıkça geçiş olacak.

Bu arada açıklamayı yapan Insomniac çalışanı PS5'in gücünü de övmeyi unutmamış.
Kaynaklar:


 
Son düzenleyen: Moderatör:
Insomniac Games'in kendi açıklaması bu. Oyuna ana görevler dışında, açık dünyada tek tuşla miles ve peter arasında geçiş yapabileceğiz. Aynı GTA 5 gibi. Muhtemelen peter, simbiyotun etkisine çok kapılınca ana hikâye gereği ona geçemeyip bir süre Miles'a mahkum kalacağız. Ana görevlerde nasıl olacak diyenler birkaç gün önce yayınlanan oynanış videosunu izleyebilir. Orada da göründüğü gibi görevlerde oyun bizi zorladıkça geçiş olacak.

Bu arada açıklamayı yapan ınsomniac çalışanı PS5'in gücünü de övmeyi unutmamış.
kaynaklar:



Ben ilk Spider-Man oyununa çok ısınamadım sevemedim umarım bu güzel, olur ama -Metal Gear Solid 3'ü daha çok bekliyorum çünkü hem remake olacak hem de 1 ve 2 PS5'e yeniden geleceği için PC de emulatorsüz bir şekilde oynayabileceğiz sonbaharı bekliyorum.
 
Ben ilk Spider-Man oyununa çok ısınamadım sevemedim umarım bu güzel olur ama ben metal Gear Solid 3'ü daha çok bekliyorum çünkü hem remake olacak hem de 1 ve 2 PS5'e yeniden geleceği için PC de emulatorsüz bir şekilde oynayabileceğiz sonbaharı bekliyorum.
2. oyunda çok farklı olmayacaktır. Eğer Venom ozellikleri de ilginizi cekmezse muhtemelen bunu da beğenmezseniz. Onun dışında MGS 3 Remake'ten çok Remaster olacak gibi. Yeni seslendirme ve diyalog yerine orijinal oyundakileri kullanacaklarmış. Konusunu açtım zaten. Onaylaninca detayları öğrenirsiniz veya kendiniz de detaylar için araştırma yapabilirsiniz.

@Ali İhsan İnce buyurun hocam:
 
PC'ye gelmesini beklemekten başka yapacak bir şeyim yok PlayStation fiyatları oy vermediğim halde malum parti sebebiyle uçmuş durumda acı çekiyoruz. Hoş gerçi PC'ye de güç yetmeyecek kara kara dusunuyorum gelen bilgisayar zamları sonrası GTX 1050 Ti ile ne yapacağım diye ☹️
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı