N nwphem Centipat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #1 Oyunu her açtığımda bu uyarıyı hatayı alıyorum ve oyun kapanıyor. Sistemim gayet güçlü bir sistem fakat çözemedim bu sorunu bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim. Bilgisayarımın özellikleri bunlardır: Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2025
Oyunu her açtığımda bu uyarıyı hatayı alıyorum ve oyun kapanıyor. Sistemim gayet güçlü bir sistem fakat çözemedim bu sorunu bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim. Bilgisayarımın özellikleri bunlardır:
play as Eminem Kilopat Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 900 Çözümler 6 9 Haziran 2025 #2 Ayarları düşürmeniz gerektiğini yazıyor. Denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS N nwphem Centipat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #3 play as Eminem dedi: Ayarları düşürmeniz gerektiğini yazıyor. Denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Orta ayarlarda açıyorum oyunu, bu sistemin kaldırması gerekmiyor mu Artı 0 Eksi
play as Eminem dedi: Ayarları düşürmeniz gerektiğini yazıyor. Denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Orta ayarlarda açıyorum oyunu, bu sistemin kaldırması gerekmiyor mu
play as Eminem Kilopat Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 900 Çözümler 6 9 Haziran 2025 #4 nwphem dedi: Orta ayarlarda açıyorum oyunu, bu sistemin kaldırması gerekmiyor mu Genişletmek için tıkla... Oyun orjinal değilse güncelleme sorunu olmuş olabilir. Artı 0 Eksi
nwphem dedi: Orta ayarlarda açıyorum oyunu, bu sistemin kaldırması gerekmiyor mu Genişletmek için tıkla... Oyun orjinal değilse güncelleme sorunu olmuş olabilir.