Şu ana kadar en uzun oynadığım Spider-Man oyunu Spider-Man 2'nin PS2 versiyonuydu ki zaten o ilk açık dünya şehirde binalara ağ atarak dolaştığımız Spider-Man oyunu. O bile 6- 7 saat mi ne sürdü. PS1 oyunları zaten ortalama 1- 3 saat sürüyor. PS2'deki şu ana kadar oynadıklarımda yine 2- 4 saat sürdü. PS1 ve PS2 oyunları o kadar uzun değil. PS3 nesline geçince 10- 15 saat sürmeye başlıyor.
PSP değil fakat PS Vita almak daha mantıklı. Daha fazla oyun olması bir yana Amazing Spider-Man gibi bazı PS3 oyunları bile PS Vita'da çalışırken çoğu PSP oyununun PS Vita portu da var. Ayrıca PS Vita'ya Playstation hesabını bağlayıp kupa kasabiliyorsun. Ha bana kalırsa indir emülatörleri oyna gitsin.
PS1, PS2, PS3 ve PSP emülatörleri oldukça iyi durumda şu an.
PS2 versiyonu için PCSX2 öneririm. Yakında bir emülatör rehberi yapmayı planlıyorum. Ha ben erkenden girişeceğim derseniz emülatör açısından yardımcı olurum.
PS2 versiyonu için PCSX2 öneririm. Yakında bir emülatör rehberi yapmayı planlıyorum. Ha ben erkenden girişeceğim derseniz emülatör açısından yardımcı olurum.
Rehberlik bir olayları yok ki, uygulamayı kuruyorsun BIOS isterse BIOS indiriyorsun, sonra oyun ROM'u indirip program üzerinden açıyorsun. Tüm emülatörler benzer mantıkta çalışıyor.
Eskiden (Çok eski değil) PC'im olmadığı için telefonum üzerinden PPSSPP emülatörü kurarak PSP oyunlarını oynardım ve bu oyunu görüp indirdim ve nedendir bilmiyorum bu oyunu bitirmeye kastım çok zor değildi o dönemde oyun bitirmek benim için boşaydı benim için "1-2 gün beni eğlendirsin silerim" oyunlarıydı ama bu oyun nedense ilginçtir çünkü küçücük el konsoluna çıkmış Spider-man 2 versiyonu internet kafeye giden herkesin en az bir kere deneyim ettiğini düşündüğüm rezalet Spider-man 2 PC portundan daha iyiydi.