Spider-Man crack olduğu için mi kasıyor?

Kasiyor olayını biraz daha açmanız lazım. Sıstem ortada yok, ne kadar FPS aldığınız belli değil, oyun nerelerde kasıyor hiçbir şey belirtmemișsiniz... Oyunun biraz optimizasyon sorunları var doğrudur ben de yer yer her sahnede farklı FPS alıyorum hiç stabil değil.
 
Evet var o yüzden gidip başka forumlarda takılabilirsin. Yorumundan yaşının küçük olduğun anlaşılıyor gidip bir şeyler öğren öyle gelirsin buraya hadi yallah.

Benim yaşım seni ilgilendirmez 17 yaşındayım forum içindeki bir konu hakkında bir yorum yapıyorum gelip bana hakaret ediyorsun sonrada yaşın küçük deyip aşagiliyorsun bir sorun varsa rapor edebilirsin sözlü olarak bir şey yazmana gerek yoktu.
 
Artı -1 Eksi
Korsan olması o oyunu farklı yapmıyor. Aynı oyun sadece lisanssız. Eğer güvenilir olmayan bir yerden indirdiyseniz oyunla birlikte yanında virüste gelmiş olabilir.
 
Crack oyunlarda orijinal oyunla kıyasla bazen sürüm farkı oluyor bazı oyunlar optimizasyonu güncelleme ile getirdiği için sizde muhtemelen oyunu crackli olduğu için güncelleyemediniz. Yani güncelleme gelince muhtemel silip yenisini indiriceksiniz ya da hiç cracklenmiyecek.
 
Artı -1 Eksi
Hayır. Ben de korsan oynuyorum kasma yok. Sistemin ne? Yıllardır aynı muhabbet hâlâ daha bir yere varıldığı da yok :D Sanki sen öyle dedin diye korsan oynayan adam bir anda korsandan vazgeçip çıkarıp oyuna 500 TL verecek.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı