Spider-Man No Way Home 2.Fragmanı Sızdırıldı

Belli diye bir şey yok arkadaşım sızdırılan fragmanın haberi olur, görmek isteyenler için link paylaşılır bu konuda en fazla. Spoiler olacaksa da bak ikinci mesajda nasıl kullanılacağını gösterdim.
Aga Villain'ları getirip Spider-Man'leri mi getirmeyecekler? Spoiler bile değil bu, Villainları kendileri gösterdiklerine göre Spider-Verse zaten olacak.

Son düzenleme:
Film aşırı abartılıyor, sonunda balon gibi patlamazsa iyidir. Ayrıca birisi oturma organından uydurduğu şeyleri Reddit üzerinden paylaşıyor, millette hemen inanıyor.

Film aşırı abartılıyor, sonunda balon gibi patlamazsa iyidir. Ayrıca birisi oturma organından uydurduğu şeyleri Reddit üzerinden paylaşıyor, millette hemen inanıyor.
Yine de heyecanlandırıyor insanı :)
Ben Andrew Garfield'ın filmde olmasını çok isterim çoğu kişi Tobey'i istiyor ama bence Andrew daha iyi oyunculuk yapıyor bir de bana izlemesi daha zevkli geliyor :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı