A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 17 Kasım 2021 #11 Oğuzhan Necip Şahin dedi: Fragmanda olmamalarına rağmen aslında orada olduklarını gösteren o kadar fazla detay var ki. Genişletmek için tıkla... Şşşş yoklar yoklar. Beklenti yok. Yersen
Oğuzhan Necip Şahin dedi: Fragmanda olmamalarına rağmen aslında orada olduklarını gösteren o kadar fazla detay var ki. Genişletmek için tıkla... Şşşş yoklar yoklar. Beklenti yok. Yersen
kapkarakartal Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 586 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2021 #12 Akif dedi: Şşşş yoklar yoklar. Beklenti yok. Yersen Genişletmek için tıkla... Bu kadar şeyden sonra olmazlarsa şaşırmam gerçekten beklentimi düşük tutuyorum. Umarım olur tabii.
Akif dedi: Şşşş yoklar yoklar. Beklenti yok. Yersen Genişletmek için tıkla... Bu kadar şeyden sonra olmazlarsa şaşırmam gerçekten beklentimi düşük tutuyorum. Umarım olur tabii.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 17 Kasım 2021 #13 kapkarakartal dedi: Bu kadar şeyden sonra olmazlarsa şaşırmam gerçekten beklentimi düşük tutuyorum. Umarım olur tabii. Genişletmek için tıkla... Ben artık olmamasını beklemiyorum. Ancak çok yer kaplamayacaklardır. Tahminim finalde gelecekler üç beş savaş sonra yallah.
kapkarakartal dedi: Bu kadar şeyden sonra olmazlarsa şaşırmam gerçekten beklentimi düşük tutuyorum. Umarım olur tabii. Genişletmek için tıkla... Ben artık olmamasını beklemiyorum. Ancak çok yer kaplamayacaklardır. Tahminim finalde gelecekler üç beş savaş sonra yallah.
Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2021 #14 Şu kostümle neler yapacak acaba?