faratt Decapat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 219 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Kasım 2023 #1 Böyle bir hata alıyorum fakat internetten araştırdığımda bu driverın daha üst bir modeli yok maalesef. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2023
Böyle bir hata alıyorum fakat internetten araştırdığımda bu driverın daha üst bir modeli yok maalesef. Yardımcı olur musunuz?
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.168 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #2 faratt dedi: Eki Görüntüle 1999512 Böyle bir hata alıyorum fakat internetten araştırdığımda bu driverın daha üst bir modeli yok maalesef. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Çözüldü: Spider-Man Remastered GPU driver güncel değil hatası Oyunu ilk aldığımda açıp oynadım rahatça, ancak şu an Sony yazısından sonra pat diye kapanıyor sarı ünlem ile driver güncelle diyor ama her şey güncel çözümü nedir? www.technopat.net Belki yardımcı olur. Artı 0 Eksi
faratt dedi: Eki Görüntüle 1999512 Böyle bir hata alıyorum fakat internetten araştırdığımda bu driverın daha üst bir modeli yok maalesef. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Çözüldü: Spider-Man Remastered GPU driver güncel değil hatası Oyunu ilk aldığımda açıp oynadım rahatça, ancak şu an Sony yazısından sonra pat diye kapanıyor sarı ünlem ile driver güncelle diyor ama her şey güncel çözümü nedir? www.technopat.net Belki yardımcı olur.
KS KS faratt Decapat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 219 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Kasım 2023 #3 Jesus Wicked dedi: Ekran kartın ne? Genişletmek için tıkla... Fotoğrafta yazıyor hocam, R9 380 Artı 0 Eksi
3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 1 Kasım 2023 #4 Jesus Wicked dedi: Ekran kartın ne? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi