Spider-Man Remastered'da DLSS ve RTX ayarları için optimizasyon ayarı önerisi

İşletim sistemi
Windows 11

Geralts

Centipat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
4060 8GB
Anakart
B450M PRO MAX
İşlemci
R5 5500
4060 8 GB'a sahibim. Spider-Man Remastered oynuyorum. Her şey Ultra DLSS RTX kapalı çok kötü görüntü kenar yumuşatma olmadan. DLSS açıyorum kaliteye alıyorum mükemmel oluyor grafikler. Ama ben o kadar para verdim RTX de kullanayım diyorsun grafikler bulanıklaşıyor hareket halinde. RTX açıp DLSS kapatınca zaten leş. Bu özellikleri nasıl efektif kullanırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
DLSS'i performansa çekeceksin, grafikleri vs. kısacaksın, ancak öyle kurtarır. Giriş seviye RTX kartların ( 2060, 3060, 4060 gibi ) performansı kötü maalesef. Ben 3060'a sahibim ama hiçbir oyunda RTX'i rahatlıkla kullanamadım. DLSS'i açıp geçiyorum.

Hareket bulanıklığı ve alan derinliğini kapatın.
DLSS yerine DLAA açın.
NVIDIA Frame Gen açın.

Hocam o kartın yetmesi lazımdı normalde. Bence işlemciden dolayı performansı kötü olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Performans sıkıntım yok zaten parasını verdiğim özelliklkeri açınca grafikler daha kötü oluyor gibi bulanıklaşıyor oyun.

Performans sıkıntım yok zaten parasını verdiğim özelliklkeri açınca grafikler daha kötü oluyor gibi bulanıklaşıyor oyun.
Dediğim şekilde yapın bulanıklık sorunu kalkıcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…