Spider-Man'ın PC uyarlamasında Türkçe dil desteği bulunmayacak

Firmanın da zaten çok umurunda değil, işine gelirse al. Gelmiyorsa da alma kafasında, Türk pazarından doğrudan umidi kesmişler. Dolar 1-2 iken de oyun alan yoktu zaten. Şimdi de alan olmaz kafasında bakıyorlar. Torrent linkleri forumlarda geziyordu bundan birkaç sene önce kaldı ki hâlâ da öyle.
 
Her şey bir etken de çoğunlukla satılmaması ve Türk oyuncuların dikkate alınmamasıdır. Witcher 3'e mesela gelen mailler sonucunda Türkçe dil desteği eklenmişti. Cyberpunk 2077'de doğrudan Türkçe dil desteği ile çıkışını yapmıştı.
 
@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE demek ki hala umutları var.

Aşağıdakiler bile yeterince örnek.

firefox_grnyBW1NT1.png
 
@147472 şöyle de bir gerçek var, oyunları Türkçe dil desteği getiriyor ya da getirmiyor şeklinde ayırt edecek olursak çoğu oyunu oynamamak gerek bu mantığa göre. Kaldı ki sırf Türkçe dil desteği yok diye oyuna olumsuz oy atan kişiler de çoğunlukta. Bir de Türkçe dil desteği gelmezse korsan indiririm abi ya kafasında olanlar var. Kardeşim adam Türkçe dil desteği getirmeyerek zaten seni umursamıyor, senden gelecek parayı da doğal olarak umursamıyor :D
 
Zaten satın alabileceğimi düşünmüyordum madem Türkiye pazarı umurlarında değil satın almama da gerek yok galiba :D
 
Steam ana Sayfa'da gördüm, bir bakayım neymiş dedim. Ve dil destekleri beni gerçekten üzdü. Bütün dillere çıkan oyun sadece bizim dilimizi desteklemiyor. Düşünceleriniz nedir?

1660461106323.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı