Splitwire-turkey güvenilir mi?

Ya kardeşim hadi git işine başkasıyla kafa bul.
kral saygımı bozmuyorum diye dalga geçme kafa bulduğum yok fazla düşünüyorum onun için yazdım

Hocam siz memnun musunuz?

SplitWire-Turkey Github sayfasını ya da forumdaki konuyu okumadan böyle bir konu açmanız tuhaf. Kullanacağınız bir programı yayınlayan kişi tarafından yazılan açıklamaları her zaman okumanız sizin için en doğrusu olacaktır. Programın açık kaynaklı olması, kaynak kodunun tamamını inceleyip isterseniz kendinizin de kaynak dosyalarını kullanarak sıfırdan programı inşa edebilmeniz anlamına gelir. Kodu inceleyecek bilgi birikimine sahip değilseniz, tanıdığınız bir yazılımcıya C# kodlarını incelemesi için ricada bulunabilirsiniz. Ancak yaklaşık 15 bin satır kodu kimse sizin için oturup saatlerini ayırarak incelemez.
Böyle bir imkanınız yoksa ya güvenip kullanacaksınız ya da emin olamıyorsanız kullanmayacaksınız.
Bu tarz programlar zaten bir güvenlik zafiyeti teşkil ediyorsa kısa zamanda ortaya çıkar çünkü farklı sistemlerde birçok kullanıcı indirip kullanıyor. Tereddüt etmeniz doğal ancak bu durumu paylaşmadan önce biraz araştırma yapmanız daha doğru olurdu. Ayrıca konuya cevap veren insanların yazdıklarını da umursamadığınızı, üstelediğinizi gördüm. İnsanlar size yardımcı olmak istiyorken adeta lafı uzatmak için cevapları dolaylandırmışsınız.

SplitWire-Turkey'i, tıpkı internetten indireceğiniz diğer tüm uygulamalar gibi doğru kaynaktan indirdiğiniz sürece bir sorun yaşamazsınız. Bir dosyayı indirirken indirmeden önce gezindiğiniz ve indirirken görebileceğiniz URL'lere dikkat edin. Bunun haricinde eğer gerçekten programın ne yapmaya çalıştığını öğrenmek istiyorsanız ilgili programın yazıldığı dili giriş seviyesinde öğrenip kaynak kodunu inceleyin ya da kaynak kodlarından anlayan bir kişiye başvurun.

Hocam konu dışı fakat bana dm atabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…