Sürprizbozan AC Valhalla sıkıcılaşır mı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Odyofil

Kilopat
Katılım
7 Ağustos 2017
Mesajlar
3.678
Makaleler
9
Çözümler
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Lütfen oyunu oynamayan bakmasın. Spoiler içerir! Bir yerde aklıma çok soru takıldı ve oyunu bitirmiş birisinden görüş almak istiyorum. Lütfen oyunu oynamadıysanız spoiler içeren kısmı amayın!

SPOILER!!!

Suthsexe'de Fulkenin elinden Sigurd'u kurtardım ve Ravenstrophe de konuştum Sigurd ile. Daha sonra görev bitti ve yeni bir bölge seçmemi istedi. Hevesim kursağımda kaldı bildiğiniz. Olaylar daha devam ediyor değil mi? 75 saat oynadım buraya gelmek için. Sigurd ile 1 kere Dag'ın mezarında konuştum ve bitti görev. Kafayı yedim bildiğiniz. O kadar uğraştım onu Fulken'in elinden kurtarmak için. Not: Lütfen spoiler vermeden cevap verin. Evet olaylar daha da güzelleşiyor ya da sonrası sıkıcı demeniz yeterli. İyi forumlar!
 
Sizin neyden zevk alabileceğinizi bilemeyiz. Bazısı için de bu durum iyi olabilir.
Spoiler içeren kısmı okumadınız herhalde. Sorduğum şey oyunda başıma gelen bir olaydan sonrasında nasıl olacağı idi. Gelişen olayları oynayan kişiye göre nasıl bir şekilde his verdiğini sormuştum. Teşekkürler genede.
 

Geri
Yukarı