Sürprizbozan Enola Holmes ve Henry Cavill

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jw0w

Decapat
Katılım
17 Ağustos 2020
Mesajlar
156
Yer
Côte d'Azur
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet bugün Enola Holmes izleyenlerle yorumluyoruz.
Henry Cavill'in Sherlock performansını nasıl buldunuz? Bu kadar kötü bir Sherlock performansı olamaz diye düşünüyorum. Aşırı kasıntı gerçeklikten çok uzaktaydı. Ağır ve poz vererek konuşması Sherlock karakterine hiç yakışmamış. Enola Holmes'ü oynayan Millie Bobby Brown'a ise bir kez daha hayran kaldım. Çok büyük yetenek geleceği çok parlak. Stranger Things'de kendini zaten kanıtlamıştı ama Enola Holmes performansı şimdiye kadarki en iyi oyunculuğu olabilir diye düşünüyorum.
Enole Holmes filmini genel olarak yorumlayacak olursak belki ortalama belki ortalamadan düşük bir film sayılabilir benim gözümde.

Enola Holmes'ün annesinin devrim hareketini tüm film işleyip hiçbir yere bağlamadan bitirmeleri benim gözümde hoş değildi. İşledikleri konuya gelecek olursak vurguladıkları şey harikaydı. Kadına verilen değer ve toplum tarafından cinsiyetlere atanmış mesleklerin kabul edilemeyeceğini, oy verme hakları bile bulunmayan kadınların başlattığı devrimci bir harekatı izledik. Hiçbir cinsiyetin bir diğerinden üstün olmaması gerektiğini erkeklerle dövüşen ve galip gelen kadınları izlemek benim açımdan keyifliydi. Zira yıl 2020 ve hala bunun farkında olmayan büyük bir popülasyon var.
 
Son düzenleme:
Millie Bobby Brown 'ın oyunculuğu bu filmi bana izlettirdi. Yeteneği bambaşka bir seviyede. O ve Henry Cavill olmasa izleyeceğim bir film değildi. Şimdiden yıldız zaten, şuan ki hali bile çoğu Hollywood oyuncularına taş çıkarır. gelecekte nasıl olacağını düşünemiyorum. Film çerezlikti sıkılmadan izledim, konusu çok güzel anlatılmıştı. Akıldaki tüm soruları cevapladılar. Netflix Türkiye 'de 1. sırada zaten.
Tavsiye ederim.
 

Geri
Yukarı