Sürprizbozan [Spoiler] Far Cry 3 Citra Hakkında Soru

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

nezir59

Femtopat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 ay önce Far Cry 3'ü bitirdim fakat hala sonu bana garip geliyor
Eğer arkadaşlarımızı kurtarırsak Denise bizi bıçaklamaya kalkıyor ve Citra bizi kurtarıyor. Buradan Citra'nın bizi sevdiğini anlıyoruz.
Fakat Citra'yı seçip arkadaşlarımızı öldürürsek Citra cinsel ilişkiden sonra bizi öldürüyor ve buradan ise bizi kullandığını anlıyoruz.
Benim anlamadığım Citra bizi seviyor muydu, sevmiyor muydu? Ben oyunun sonunda Citra'yı seçtim ve Citra öldürdükten sonra oyunu direk kapattım. Hiç giresim kalmadı. Bence çok garip ve eksik bir son olmuş, Far Cry 4, Far Cry 3'ün devamı olabilirmiş. Bu konuda sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle tatmin edici bir final değildi. Tam anlamıyla iki ucu pislikli değnek diyebileceğimiz türden bir son.

Bence gayet güzel sonları var. Citra'nın bizi sevdiğini düşünüyorum çünkü arkadaşlarımızı öldürürsek çocuğumuzun bu adanın kralı gibi bir şey olacağını söylüyordu. Arkadaşlarımızı seçersek de bizi sevdiğini doğrudan anlıyoruz zaten

Hocam konu hortlatıyorum kusura bakmayın ama citra bizi gerçekte sevmiyor citra bizi öldürüyor çünkü bize aşık değil, sadece rakyatın kurtarıcısı olmamızı istiyor. Bizi öldürerek, ruhumuzu rakyata bağlıyor ve çocuğumuzu doğuruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…