Sürprizbozan [Spoiler] Metro: Last Light Redux hikaye akışım iyi sona mı gidiyor?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
@Salsa meğersem ayı ölmemiş, kaçmış. Mutanların üstüne çullandı ve ben de ayıyı kurtardım, o da yavrularının yanına döndü. Ben o kısmı oynamamışım.

Ondan sonra D6'yı savunduk, ancak işler umduğumuz kadar iyi gitmedi ve kızıllar bizi köşeye kıstırdı. Artyom ise son çare olarak D6'yı patlattı, Artyom dahil orada bulunan herkes öldü. Ardından flashbackler ile Anna'yı ve oğlunu gördük, Anna oğluna "Senin baban çok cesurdu" dedi ve oyun bitti.

Ben YouTube'dan baktığım kadarıyla kötü sona ulaşmışım, iyi sonda D6 patlamıyordu. Onun yerine bebek kara derili dahil tüm kara derililer Artyom'a yardım edip kızılları öldürüyordu, ben şimdi kötü sona mı ulaştım yoksa ortanca sona mı?

@Salsa meğersem ayı ölmemiş, kaçmış. Mutanların üstüne çullandı ve ben de ayıyı kurtardım, o da yavrularının yanına döndü. Ben o kısmı oynamamışım.

Ondan sonra D6'yı savunduk, ancak işler umduğumuz kadar iyi gitmedi ve kızıllar bizi köşeye kıstırdı. Artyom ise son çare olarak D6'yı patlattı, Artyom dahil orada bulunan herkes öldü. Ardından flashbackler ile Anna'yı ve oğlunu gördük, Anna oğluna "Senin baban çok cesurdu" dedi ve oyun bitti.

Ben YouTube'dan baktığım kadarıyla kötü sona ulaşmışım, iyi sonda D6 patlamıyordu. Onun yerine bebek kara derili dahil tüm kara derililer Artyom'a yardım edip kızılları öldürüyordu, ben şimdi kötü sona mı ulaştım yoksa ortanca sona mı?
Hocam zaten 2 son var ve size kötü olan gelmiş. Ortanca son diye bir şey yok. Normalde tüm morale point noktalarını içeren bir videoyu izleyin derdim ama spoiler olabileceğinden önermedim. İyi son biraz ezbere dayalı. Tüm morale noktalarını ezberleyip yapıp olabildiğince az insan öldürmek iyi sonu garantiliyor.

Anna'yı kurtardım, Khan ile beraber bir tünele girmek üzereyken oyunu saldım. Pavel ş*refsizini öldürme gibi bir seçenek gelirse öldürmeyeceğim, her ne kadar bizi satsa da oyunun çeyreği onun yardımlarıyla geçti. Onun yerine işkence seçeneği falan varsa işkence edip bırakacağım, bebek kara deriliye ise yardım edeceğim.

Şu an iyi sona doğru mu ilerliyorum? Spoiler vermeden evet veya hayır derseniz sevinirim, bir de ana hikaye ne zaman bitecek? @Graiden, @Salsa.

Ayriyeten ben istemeden çok fazla insan öldürdüm :( hatta 100 tane düşman insan öldürme diye bir başarım geldi Steam'den, bu oyun da Metro 2033 Redux gibi mi?
Hocam yanına gidince öldür ve bayılt seçeneği geliyor bayılt tercih edin ve işkence var hemde çok kötü bir işkence fakat söylemeyeceğim.

Hocam yanına gidince öldür ve bayılt seçeneği geliyor bayılt tercih edin ve işkence var hemde çok kötü bir işkence fakat söylemeyeceğim.
Lesnitsky ve Pavel'i öldürmedim, bölümleri elimden geldiğince sessiz gitmeye çalıştım ancak Steam'den 100 tane düşman insan öldürme başarımı gelince anladım ne halt yediğimi :(
İyi son biraz ezbere dayalı. Tüm morale noktalarını ezberleyip yapıp olabildiğince az insan öldürmek iyi sonu garantiliyor.
Evet ya, ilk kez oynayan ve hiçbir kaynaktan moral points noktalarına bakmayan bir oyuncu için iyi son yapmak zor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı