Sürprizbozan [Spoiler] Metro: Last Light Redux hikaye akışım iyi sona mı gidiyor?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Anna'yı kurtardım, Khan ile beraber bir tünele girmek üzereyken oyunu saldım. Pavel ş*refsizini öldürme gibi bir seçenek gelirse öldürmeyeceğim, her ne kadar bizi satsa da oyunun çeyreği onun yardımlarıyla geçti. Onun yerine işkence seçeneği falan varsa işkence edip bırakacağım, bebek kara deriliye ise yardım edeceğim.

Şu an iyi sona doğru mu ilerliyorum? Spoiler vermeden evet veya hayır derseniz sevinirim, bir de ana hikaye ne zaman bitecek? @Graiden, @Salsa.

Ayriyeten ben istemeden çok fazla insan öldürdüm :( hatta 100 tane düşman insan öldürme diye bir başarım geldi Steam'den, bu oyun da Metro 2033 Redux gibi mi?
2 Kişiyi öldürme seçeneği sunacak ikisini de reddedin.

2 Kişiyi öldürme seçeneği sunacak ikisini de reddedin.
Pavel ve Lesnitsky'i öldürmeyeceğim, şu an bebek kara derili dışarıda beni bir yere götürüyor. İlk oyundaki füze sahnesini gördüm, tam binanın içinde bir odaya girecekken oyun orada save aldı ve oyundan çıktım.
Sadece onla alakalı değil adam öldürmemen lazım.
:(

Pavel ve Lesnitsky'i öldürmeyeceğim, şu an bebek kara derili dışarıda beni bir yere götürüyor. İlk oyundaki füze sahnesini gördüm, tam binanın içinde bir odaya girecekken oyun orada save aldı ve oyundan çıktım.

:(
İlerde Lesnitsky'i bulmadan adamlarıyla ya gizli ya kafa kafaya girişeceksin. Gizli geçmesi kolay ve bende öylesini öneriyorum.
Sadece onla alakalı değil adam öldürmemen lazım.
Hocam oyunu 8-9 kere bitirdim. Bunların 6-7'si farklı farklı variyasyonlarla iyi sondu. Ne yapılması gerekiyor gayet iyi biliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı