Sürprizbozan [Spoiler] Metro: Last Light Redux hikaye akışım iyi sona mı gidiyor?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Evet, gizli geçmek çok kolay oldu. Mermiyle 2 tane adam öldürmem dışında, ayriyeten Lesnitsky'nin canını bağışladım.
Pavel ile dönen savaş biraz zor siper alıp alıp vurmanız lazım. Ayrıca orayı adam vurmadan geçmeye çalışmayın, vurmak zorundasınız. O gibi yerlerde adam vurmak zorunda bırakıyor oyun sizi.

Pavel ile dönen savaş biraz zor siper alıp alıp vurmanız lazım. Ayrıca orayı adam vurmadan geçmeye çalışmayın, vurmak zorundasınız. O gibi yerlerde adam vurmak zorunda bırakıyor oyun sizi.
O bölümü geçtim, cidden zordu. Adamın adamları da kendisi de iyi nişancı, siperden çıkıp vurduğu yerlerde sağlık kitlerim olmasaydı geçmem çok zor olurdu.

Ardından Pavel'in canını bağışladım, sonra ayının mutasyona uğramış hali gibi duran büyük bir boss ile karşılaştım. Onu da öldürdüm, oyunun bitmesine ne kadar kaldı?

Hocam oyunun 3 sonu var. Muhtemelen ortanca sona geleceksin ve memnun edecektir, ama "en iyi" sona ulaşman için hatırladığım kadarıyla çok saçma şeyler yapman gerekiyor. Oyundaki kendi arasında konuşan her karakteri dinlemekten, gördüğün bir gitara bi dokunup "tırrnn" yapmaya kadar yan etkileşimlerin hepsini yapman lazım.

Hocam oyunun 3 sonu var. Muhtemelen ortanca sona geleceksin ve memnun edecektir, ama "en iyi" sona ulaşman için hatırladığım kadarıyla çok saçma şeyler yapman gerekiyor. Oyundaki kendi arasında konuşan her karakteri dinlemekten, gördüğün bir gitara bi dokunup "tırrnn" yapmaya kadar yan etkileşimlerin hepsini yapman lazım.
Ben o gitarı her gördüğüm yerde çaldım, ilk çaldığım zaman ekran beyazlaşmıştı. Ondan sonra yan görev olduğunu düşünürek bulduğum her gitarı çaldım.

Oyunun başlangıcında Artyom'un odasında da varmış sanırım bir tane, onu gördüğümü ve çaldığımı hatırlamıyorum.

Oyun cidden güzel, gizli yan görevler hoşuma gitti. Ama gitar gibi işlerin oyunun sonuyla ne alakası var çözemedim.

Ben o gitarı her gördüğüm yerde çaldım, ilk çaldığım zaman ekran beyazlaşmıştı. Ondan sonra yan görev olduğunu düşünürek bulduğum her gitarı çaldım.

Oyunun başlangıcında Artyom'un odasında da varmış sanırım bir tane, onu gördüğümü ve çaldığımı hatırlamıyorum.

Oyun cidden güzel, gizli yan görevler hoşuma gitti. Ama gitar gibi işlerin oyunun sonuyla ne alakası var çözemedim.
Evet zamanında baktığımda bana da çok saçma gelmişti. "Moral points" diye geçiyor bitirdikten sonra bakarsın Youtube'tan 🙂

O bölümü geçtim, cidden zordu. Adamın adamları da kendisi de iyi nişancı, siperden çıkıp vurduğu yerlerde sağlık kitlerim olmasaydı geçmem çok zor olurdu.

Ardından Pavel'in canını bağışladım, sonra ayının mutasyona uğramış hali gibi duran büyük bir boss ile karşılaştım. Onu da öldürdüm, oyunun bitmesine ne kadar kaldı?
Ayıyı mutantlardan kurtardınız mı? O da ekranın beyazlaşmasını sağlıyor.

Ayıyı mutantlardan kurtardınız mı? O da ekranın beyazlaşmasını sağlıyor.
Mutanlar üstüne çullanıyordu, ondan mı bahsediyorsun? Yanlışlıkla onlara vurmuş olabilirim, bir ara ekran beyazlaşmıştı sanırım. Ama en sonunda ayı öldü, mutanlar ise ayının üstünden inip bana saldırdı. Onları da öldürdüm.

Mutanlar üstüne çullanıyordu, ondan mı bahsediyorsun? Yanlışlıkla onlara vurmuş olabilirim, bir ara ekran beyazlaşmıştı sanırım. Ama en sonunda ayı öldü, mutanlar ise ayının üstünden inip bana saldırdı. Onları da öldürdüm.
Mutantları vurup bırakıyorsunuz. Ayı öyle duruyor veya gidiyordu tam hatırlamıyorum. Ekran beyazlaştıysa sıkıntı yok. Zaten oyunun finaline geldiniz, D6 savaşı olacak. Orada da başka morale point yok sonuncusu buydu. Her şeyi doğru yaptıysanız iyi sonu alırsınız muhtemelen. Last Light'dan sonra Exodus geçiyorsunuz sanırım değil mi?

Son düzenleme:
Mutantları vurup bırakıyorsunuz. Ayı öyle duruyor veya gidiyordu tam hatırlamıyorum. Ekran beyazlaştıysa sıkıntı yok. Zaten oyunun finaline geldiniz, D6 savaşı olacak. Orada da başka morale point yok sonuncusu buydu. Her şeyi doğru yaptıysanız iyi sonu alırsanız muhtemelen. Last Light'dan sonra Exodus geçiyorsunuz sanırım değil mi?
Evet, Last Light'tan sonra Exodus'a geçeceğim. Bu sabah oyun 200 TL'den 100 TL'ye düşmüştü ancak indirim 3 saat sonra bitecekti, ben de almadım. Mecburen sonraki indirimi bekleyip öyle alacağım.

Metro Exodus genel olarak serinin önceki oyunları gibi mi?

Evet, Last Light'tan sonra Exodus'a geçeceğim. Bu sabah oyun 200 TL'den 100 TL'ye düşmüştü ancak indirim 3 saat sonra bitecekti, ben de almadım. Mecburen sonraki indirimi bekleyip öyle alacağım.

Ekran kartım zottirik olduğu için henüz deneyim edemedim(Cafe de oynadım ama bitiremedim.) Exodus çok daha farklı diğerlerinden. Yan görevleri var ve semi-open world'e sahip TLOU 2 gibi yani. Ama önceki oyunlarda da olduğu gibi iyilik yap iyi son bul olayı devam ediyor. Tabi bunda morale points yok. Oynayış tarzına bağlı olarak oyunun bazı yerlerinde bazı karakter gidiyor, kalıyor, ölüyor veya yaşıyor. Buna göre oyunun sonu şekilleniyor.

Bu arada keşke zamanın da Epic'den alsaydınız. Ben 40 TL'ye almıştım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı