Sürprizbozan Metro: Last Light sonu hakkında

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

WayneR

Hectopat
Katılım
17 Temmuz 2019
Mesajlar
866
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet oyunu az önce bitirdim ve oldukça beğendiğimi söyleyebilirim. Ama aklıma takılan birkaç soru var.
Şimdi oyunu ben kötü sonra bitirdim ve bu yüzden Artyom dahil savaş alanındaki herkes öldü. Üzerinden biraz geçsin hemen başlamayayım diye Exodus'u sonra oynayacağım. Exodus'ta ana karakter yine Artyom mu? Oyunun Canon sonu hangisi? Ve bir oyunda iyi sonu bir elde etmek için dünya kadar şey istemesi normal mi? Çünkü bana bayağı saçma geldi.
Bunlar haricinde oyun 2033'e çok benziyor ama ben ilk oyunu da beğendiğim için pek problem olmadı. Ve serinin en iyi oyunu sizce hangisi?
 
Last Light'ta canon son iyi olan son. Evet, Exodus'ta ana karakter yine Artyom. Dünya kadar şey istemesini anlayabiliyorum ama ben çok takmadım açıkçası. Sonuçta iyi sona Youtube'tan bakabiliyorum. Son olarak bence en iyi oyun Last Light. Şu dönemlerde çizgisel ilerleyen bir oyuna hasret kaldığım için çok daha eğlenceli gelmişti. Fakat Exodus da gayet iyi.
 
Bende kötü sonla bitirdim, iyi sonla bitirmek için bazı kararlı doğru vermeniz ve bazı eylemleri yerine getirmeniz gerekiyor. Sorunuzun cevabı: 3. oyundaki ana karakter artyom, bende henüz oynamadım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı