Sürprizbozan Naruto; Kaguya ve Harem No Jutsu

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bir şey diyeceğim. Eğer hagoromo öldüğü halde Naruto'ya "sen Ashura'nın reenkarnesisin" diyebiliyorsa neden diğer olaylara müdahale etmiyor?

Canı istemiyor veya bir bildiği var büyük ihtimalle.
Adam boyutlar arası ruhani bir varlık resmen şu an, diğer otsutsukiler gibi değil.
(Bir ihtimal geleceği görebiliyor diyorlar ama ne kadar doğru bilemem.)

Hagoromo'nun en güçlü olmasının sebebi ölü olmasına rağmen dünyaya müdahale edebiliyor, ama ruh gibi bir şey olduğu için hiç kimse hiçbir şekilde ona hasar veremez, müdahale edemez.


Ayrıca Hagoromo Naruto'yla Kurama sayesinde konuşuyor orada, Sasuke'yle ise Sasuke orda ölmek üzere olduğu için konuşabiliyor.
Sıradan biriyle öyle bodozlama iletişime geçemez yani.
 
Bir şey diyeceğim. Eğer hagoromo öldüğü halde Naruto'ya "sen Ashura'nın reenkarnesisin" diyebiliyorsa neden diğer olaylara müdahale etmiyor?

Hagoromo savaş boyunca konuşmaktan başka hiçbir şey yapmadı da ondan. Geldi Naruto ve Sasuke ile konuştu, Hokage'lere ashura - indra hikayesini anlattı, savaş sonunda Naruto ve Sasuke valley of the End'e giderken Kakashi ve Sakura ile konuştu gibi gibi. İzleyiciden başka pek bir şey değildi Hagoromo.
 
Hagoromo savaş boyunca konuşmaktan başka hiçbir şey yapmadı da ondan. Geldi Naruto ve sasuke ile konuştu, Hokage'lere ashura - indra hikayesini anlattı, savaş sonunda Naruto ve sasuke valley of the End'e giderken kakashi ve sakura ile konuştu gibi gibi. İzleyiciden başka pek bir şey değildi hagoromo.

Müdahale etme şansı var.
Örneğin Naruto ve Sasuke'ye kendisinin ve kardeşinin gücü olan SO6P'yi(Ay ve Güneş Mührü'nü) verdi.
Shounen animelerinde mantık aramayınız lütfen. İllaki belli mantık çerçevesinde işleyen vardır ama geneli böyle.

Naruto diğerlerine göre birazcık daha mantıklı :D
Ama duygu ve dostluk meselesi diğerlerine göre çok çok daha fazla ön planda, o biraz sinir bozuyor.
 
Yalnız o olmasaydı kazanamazlardı.
Zaten dediğinden sonra Naruto vs sasuke dışında olay olmadı, onda zaten kendi dedi son kararı kendiniz vereceksiniz ben size karışamam diye.

Dediğim gibi, çakralarını verdi evet muhtemelen o çakrasız kazanamazlardı fakat savaş boyunca konuşmaktan başka pek bir şey yapmadıı gerçeğini değiştirmiyor. Aynı şeyleri diyoruz zaten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı