YouTube Spoiler nasıl engellenir?

Makaleler
53
Yer
Osmaniye, Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | Logitech G102 Lightsync | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
Bazı yayıncı ve/veya YouTuber'lar, başlığa bir oyunun finali hakkında yazı yazabiliyor ve/veya görsel koyabiliyor, ben de bazen onları görebiliyorum, bir oyunun finali hakkında yazı yazılması ve/veya görsel koyulması ne yapıldığına göre spoiler olup olmadığı değişebilir, ancak ben görmek istemiyorum. YouTube'da Spoiler'ları nasıl engelleyebilirim?

Son düzenleme:
İlgilenmiyorum'a bas.

Spoiler gördükten sonra mı yoksa oynadığım bir oyunun rastgele bir videosuna girip mi "ilgilenmiyorum" seçeneğine tıklamalıyım? Genellikle işe yaramıyor, onu söyleyeyim.

Spoiler gördükten sonra mı yoksa oynadığım bir oyunun rastgele bir videosuna girip mi "ilgilenmiyorum" seçeneğine tıklamalıyım? Genellikle işe yaramıyor, onu söyleyeyim.
Açıkçası ben bu sorunu bir eklenti kurarak çözdüm onu anlatayım. Google eklentilerine girip Channel Blocker adlı eklentiyi indirdim. Spoiler veren kullanıcıların hepsini engelledim. Mobilde çalışmaz.

Açıkçası ben bu sorunu bir eklenti kurarak çözdüm onu anlatayım. Google eklentilerine girip Channel Blocker adlı eklentiyi indirdim. Spoiler veren kullanıcıların hepsini engelledim. Mobilde çalışmaz.
Hiç gerek yok zaten Youtube'da kanalı önerme diye bir seçenek var

Spoiler'dan kaçınmak için en iyisi YT Shorts içeriği tüketip denk gelen spoiler içeriği görmek istemediğinize dair algoritma düzenlemesi yapmanız. İlgilenmiyorum opsiyonunu kullanarak ana sayfaya düşecek videolarda ilgili içeriğin spoilerlarını minimuma indirebilirsiniz.

Başlıklarda ve içerikte spoiler ile ilgili bir seçenek girilmediği için böyle bir ayar yapmak mümkün değil. Anca arkadaşların dediği gibi olabildiğince spoiler içeren veya oyun hikayesi anlatan videoları ilgilenmiyorum olarak işaretlemek.

@Prime777 tükettiğiniz içerik türüne göre ayrı kanallar oluşturup kullanabilirsiniz aynı hesap içerisinde.
Elbette yeni kanalda önerileri ilginize göre oturtmak için biraz zaman geçirmeniz gerekiyor.

En iyi kaçınma yöntemi spoiler içerecek bir shorts gördüğün an geçmek. Spoilerlı bir içerik ise kanalı yoksaydıktan sonra bir daha karşına çıkmıyor.

Geri
Yukarı