Sürprizbozan RDR2 hikayeyi oluşturan basit görev

  • Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 2B
Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ben sadece diyalogları atlamayıp okuyorum onun dışında bir şeye dikkat ettiğim yok. Bende ilk oynayışımda fark ettim hatta daha oyunu bile bitirmedim arkadaşın bahsettiği yardım bölümlerine daha gelmedim.
 
Yanlış hatırlamıyorsam birkaç yerde söylüyor Arthur kimden kaptığını. Adamın eşiyle olan görevlerde, bir rahibeyle konuşurken vs. Bunlar daha çok ima şeklinde geçen konuşmalar o yüzden ilk görevi dikkatle oynamış olup iyi hatırlamak gerekebiliyor ne dendiğini anlamak için. Ama bu kadar uzun bir oyun sürecinde unutulabiliyor elbette. Ana hikayedeki birçok görevin hikayesel olarak önemi yok, o yüzden önemli olanları bile fark edip dikkat etmek zorlaşabiliyor.

Ayrıca Arthur güncesine de Mr Downes'dan hastalık kaptığını düşündüğünü yazmış ilerleyen bölümlerde: "All them bullets shot at me, all them horses threw me, all them fights and it was the beating of that pathetic little fella Downes that killed me, I reckon"
 
Son düzenleme:
Burada yaptığımız harekete ve dövdüğümüz herifin ileride öldüğünü görünce üzülmüştüm. Arthur'a yakışmamıştı.

Ayrıca bu oyuna her başladığımda eninde sonunda Dutch'ın ihanet edeceğini ve hastalığımız yüzünden Micah tarafından öldürüleceğimiz aklıma geldikçe delleniyordum. Kaç kere oynarken Dutch'a TNT fırlattım hatırlamıyorum. Bir de benim için "oğlum" gibisin vs. diyor ya... Tekrar oynamanın tek kötü yanı benim için Dutch ve Micah'a katlanamıyor olmam.
 
İlk oynayışımda fark ettim. Şehirde hastalanıp hastanelik olduktan sonra bu tefecilik muhabbetini başımıza açan yahudi adamı kamptan atarken. Eğer bunlar yaşanırken farkına varmadıysanız ya skip skip diye oynuyorsunuz oyunu ya da öylesine.

Edit: Yan görevlerde bu yüzümüze öksüren adamın bu hastalıktan öldüğünü, karısının kötü yollara düştüğünü ve oğlunun da maden ocağında şaklaban olduğunu görüyoruz ve yardım ediyoruz. Kadın ne kadar istemese de bunu zorla yaparak bir nevi yüreğimizi ferahlatıyoruz ancak iş işten geçmiş oluyor çoktan.
Aaaa! Bu adam bu ailenin babası mıydı? Öksürük olayına falan da dikkat etmemiştim. Ben diyorum bu kadının kocası kimdi? Oyunu ikinciye bitirmek şart. 😀
 
Aaaa! Bu adam bu ailenin babası mıydı? Öksürük olayına falan da dikkat etmemiştim. Ben diyorum bu kadının kocası kimdi? Oyunu ikinciye bitirmek şart. 😀

Ben ilk oynayışımda onlara denk gelmemiştim. İlk oynayışta sadece ana görev yaptım nedense, 2. oynayışta her yeri gezdiğim için buldum. Her detayına bakmak lazım oyunun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı