Sürprizbozan The Walking Dead 7. sezon hakkındaki görüşlerim

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

samc34

Kilopat
Katılım
28 Ocak 2019
Mesajlar
2.153
Çözümler
1
Arkadaşlar yıllar önce(4-5) çok severek izlediğim diziye eşim Netflix aldırınca tekrar başlayayım dedim. En son nerede kaldığını bulmak bu tarz olaylarda biraz sıkıntı. Allah'tan aklımda son olarak Gleen'in öldüğü ve çikolata ablamız ile Rick'in manitacılığa başladığı yerleri hatırlıyorum. 7 sezona ilk bölümden başladım. 3 bölüm falan sıkıntıdan ve sinirden cinnet geçirme noktasına kadar geldim.

Öncelikle inanılmaz iğrenç sahneler inanılmaz boğucu sıkıcı sahneler var. Sürekli saçma saçma edebiyatların yapıldığı boş konuşmaların geçtiği bölümler serisi olmuş. İnanın bana sırf fazla bölüm çıkarmak için yapıldığı okkaadar bariz belliki, gerçekten içim şişti.

Şu kanunsuzlar mıydı kuralsızlar mıydı korumacılar mıydı tarikatcılar mıydı neydi. Onun başındaki vatandaşın kurduğu 70 cümlenin 68 tanesini hiç izlemeseniz inanın bölümden diziden asla kopmazsınız. Rick'in bu arkadaştan karı gibi korkması aptal ezikliği beni ayrı çıldırtıyor zaten. Neymiş artık kimsenin ölmesini istemiyormuş. Negan gelip bunun çocuğunu karısı yapsa, artık kimse ölmemeli bir şey olmaz falan diyecek noktada. Rick o kadar apt*l bir ezik olmuş ki diziye antipatim başladı.

Ayrıca çok ciddi saçmalıklarda var. Her dizide var tabii ama bu vatandaşlar 30 kişi kapıya dayanıyor. 30 unun arasında da 40cm mesafe var. Sosyal mesafe yok yani :D
silahlara eşyalara her şeye el konuluyor. Envanterden çıkan silahlarda bazuka tarzı bir şey de var. Oraya 1 tane ondan atıp güzelce 2-3 kişinin taraması fazlasıyla yeterliyken Rick D0g halen sayımız az mecburuz bilmem ne diye zırvalıyor. Bu arada oradaki 30 kişiyi öldürsen arkada kalan sayısı 5-10 kişi olur. Arkasından da çekinmezsin.

Büyük bir keyifle cips çerez başladığım dizide sinir stres sahibi olarak yatıp uyudum. İğrenç bir sezon iğrenç bir akış var. O kadar sinirlendim ki yazıp içimi dökeyim dedim. Fck TWD.
 
Envanterden çıkan silahlarda bazuka tarzı bir şey de var. Oraya 1 tane ondan atıp güzelce 2-3 kişinin taraması fazlasıyla yeterliyken Rick D0g halen sayımız az mecburuz bilmem ne diye zırvalıyor. Bu arada oradaki 30 kişiyi öldürsen arkada kalan sayısı 5-10 kişi olur. Arkasından da çekinmezsin.
İlk bölümden boss’u öldürdün. ÇR’yi öğren sonra konu aç.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı