Sürprizbozan [Spoiler]The Witcher 3 Wild Hunt ne zaman biter?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhabalar, ben The Witcher 3 Wild Hunt da Ciri kurtarmaya gidecek kadar geldim. En son bir kılıç arayan kıza yardım ettim. Bir görev daha yapınca Ciri kurtaracağım. Oyun tahminen ne zaman biter?

5-6 saate biter yanlış hatırlamıyorsam.

Ben şu an Witcher 3'e devam ediyorum 5-6 saati geçti ama hala bitmedi. Zevk almak için oyunları biraz yavaş oynuyorum arada sırada haritada dolaşıyorum ama 5-6 saat olacağını sanmam. Toplam 26 saat oynadım ve hala bitmedi.

Tahminim yaklaşık 10 saat kadar sürer.

Merhabalar, ben The Witcher 3 Wild Hunt da Ciri kurtarmaya gidecek kadar geldim. En son bir kılıç arayan kıza yardım ettim. Bir görev daha yapınca Ciri kurtaracağım. Oyun tahminen ne zaman biter?
%70-80'i bitmiş ama bana kalırsa en zevkli kısım da final bölümleri.

Bence o "biraz" yavaş oynamak değildir. Bu arada en güzelini siz yapıyorsunuz. Zevk alarak, oyunun suyunu sıkarak oynamak daha güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…