Merhabalar, ben The Witcher 3 Wild Hunt da Ciri kurtarmaya gidecek kadar geldim. En son bir kılıç arayan kıza yardım ettim. Bir görev daha yapınca Ciri kurtaracağım. Oyun tahminen ne zaman biter?
3 Ay oldu başlayalı her gün oynamasamda 100 saati geçti 29 seviyeyim. Yan görevleri yapıp sisler adasına gittim sonra 5 saat sonra daha bitiremesiğim gibi bazı yan görevler var zırh falan onları yapıyorum ki bunlar bitse bile kontratlar var. DLC'ler var. Önerilen seviye 32 olan DLC'ler var kontratlardan para kasıp güçlü büyü taşları basacağım. Zırha ayrıca usta efsunger zırhı hedefim ona basarım sanırım o zırhı yapınca tam zırhta fazladan etki veriyor. Etki olarak ne bilmiyorum yapınca öğreneceğim oooo daha çok var ki bitmesin istiyorum. Çok bağlandım mağaralarda gezme olmasa oyunu Steam'dan alıp baştan oynar son LW olup 1 LW düşmanlara tek atma fantezisine girerdim ama mağaralar cidden canımı sıkıyor daralıyorum.
100 saatten fazla oynayıp nasıl 29 olabilirsin görev yapmamış olman lazım doğru dürüst. Max Level 100 bu arada ben Max Level olup sonra New Game+ ile tekrar başlamıştım. Ben Level atlayamıyordum ama yaratıklar güçleniyordu güzel chalangeydi. Mağaralar için de kedi iksiri candır.
100 saatten fazla oynayıp nasıl 29 olabilirsin görev yapmamış olman lazım doğru dürüst. Max Level 100 bu arada ben Max Level olup sonra New Game+ ile tekrar başlamıştım. Ben Level atlayamıyordum ama yaratıklar güçleniyordu güzel chalangeydi. Mağaralar için de kedi iksiri candır.
29 seviyeyim oyunun başından beri level sıkıntısı çekiyorum ilk başta ana görevlerden gidiyodum sonra yan görevleri yapmaya başladım neyseki sislere gitmeden önce çoğunu bitirip gittim bu sayede sisler adasında bir sürü yoldaşım oldu öyle savaştık niye 29 uma gelirsek bilmiyorum ama baya zevkli oyun 16gbram olsa cyberpunk2077 ile de böyle bşy yapcaktım hikaye odaklı oynayış odaklı drvam edicektim yan görevler fln ama olmadı beee optimizasyon leş gerçekten
Kontratlar ve yan görevleri yapıyorsan 29 Level'de kalman imkansız olması gerekiyor. Ben tekrar tekrar baştan başlarım oyuna hiç Level sıkıntısı çekmedim.
Kontratlar ve yan görevleri yapıyorsan 29 Level'de kalman imkansız olması gerekiyor. Ben tekrar tekrar baştan başlarım oyuna hiç Level sıkıntısı çekmedim.
Ben şu an Witcher 3'e devam ediyorum 5-6 saati geçti ama hala bitmedi. Zevk almak için oyunları biraz yavaş oynuyorum arada sırada haritada dolaşıyorum ama 5-6 saat olacağını sanmam. Toplam 26 saat oynadım ve hala bitmedi.
Sürmez bu arada ben sadece gereksiz yumruk dövüşerini falan yapmadım 70 saatte bitti DLC'lerde (Blood and Wine ve heart of stone) 15 er saat sürse maks 110 saati falan var bence.
Hocam nasıl oluyor ben 70 saatte hepsini bitirdim sadece kontratlar falan kaldı bir de yumruk dövüşleri.
Sürmez bu arada ben sadece gereksiz yumruk dövüşerini falan yapmadım 70 saatte bitti DLC'lerde (Blood and Wine ve heart of stone) 15 er saat sürse maks 110 saati falan var bence.
Oyunu %100 Bitiriyorum diyorum o kadar sürer tabii.
Tüm soru işaretleri, tüm görevler, tüm yan görevler, tüm kontratlar kısacası her şeyi yapmaya çalışıyorum.
Bitirince söylerim kaç saat sürdüğünü.
Hocam nasıl oluyor ben 70 saatte hepsini bitirdim sadece kontratlar falan kaldı bir de yumruk dövüşleri.
Oyunu %100 bitiriyorum diyorum o kadar sürer tabii.
Tüm soru işaretleri, tüm görevler, tüm yan görevler, tüm kontratlar kısacası her şeyi yapmaya çalışıyorum.
Bitirince söylerim kaç saat sürdüğünü.