Sürprizbozan [Spoiler]The Witcher 3 Wild Hunt ne zaman biter?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhabalar, ben The Witcher 3 Wild Hunt da Ciri kurtarmaya gidecek kadar geldim. En son bir kılıç arayan kıza yardım ettim. Bir görev daha yapınca Ciri kurtaracağım. Oyun tahminen ne zaman biter?

Tüm soru işaretleri tüm DLC'ler tüm görevler tüm kontratları bitirmeye çalışıyorum şu an 12. seviyedeyim
biberiye ve kekik görevindeyim şu an
Tahminen 150 - 160 saat gider diye düşünüyorum 26. saatteyim.

Skelige de işkence çekeceksin okyanusta çok fazla kaçakcı Zula'sı var, bıktım toplamaktan bir de canavarlar gemini batırdığında o kadar yolu yüzmek zorunda kalıyorsun. Ben bitirdim size kolay gelsin.
Başarımlarıda %100 yaparsan 200-250 saat rahat sürüyor.

Ben tüm ana görevler, yan görevler ve DLC paketleriyle 45-50 saatte mi ne bitirdim insanlar 100 saat falan demişti bayağı şaşırdım yani %90 hiç konuşma falan da atlamadım. Aynı şoku daha birçok oyunda yaşadım.

Ben tüm ana görevler, yan görevler ve DLC paketleriyle 45-50 saatte mi ne bitirdim insanlar 100 saat falan demişti bayağı şaşırdım yani %90 hiç konuşma falan da atlamadım. Aynı şoku daha birçok oyunda yaşadım.

Bu kadar kısa sürede nasıl bitirebiliyorsun böyle bir oyunu, ana görev kasmasan sırf yan görev ve kontrat yapsan 40 saat sürer zaten. DLC'ler de 40 saat sürüyor ve daha ana görev yapmadın oldu 80 saat.

Bu kadar kısa sürede nasıl bitirebiliyorsun böyle bir oyunu, ana görev kasmasan sırf yan görev ve kontrat yapsan 40 saat sürer zaten. DLC'ler de 40 saat sürüyor ve daha ana görev yapmadın oldu 80 saat.

Kontrat hiç yapmadım ilan tahtasından falan sadece ana görevde ilerlerken veya yolda karşıma çıkan yan görevleri yaptım. Birkaç tane yapmışımdır belki kontratlardan.

Kontrat hiç yapmadım ilan tahtasından falan sadece ana görevde ilerlerken veya yolda karşıma çıkan yan görevleri yaptım. Birkaç tane yapmışımdır belki kontratlardan.

Oyunun kontratları bile yan görev tadında sana Witcher olduğunu hissettiren tarzdan. Öyle gidip şunu öldür şunu yap cinsinden değiller ve hepsi de birbirinden farklı. Zaten oyunun olayı yan görev ve kontrat bana kalırsa, ana görev bunların yanında krema gibi.

Oyunun kontratları bile yan görev tadında sana Witcher olduğunu hissettiren tarzdan. Öyle gidip şunu öldür şunu yap cinsinden değiller ve hepsi de birbirinden farklı. Zaten oyunun olayı yan görev ve kontrat bana kalırsa, ana görev bunların yanında krema gibi.

Ques Line'a sahip olanlar ilginç fakat çoğu git şu yaratığı öldür şeklinde oynanış da tekrar ettiğinden bayağı sıkıyor. Düşman çeşitliği de çok yok 2-3 ana görev bossu dışındaki her boss açık dünyada bulabildiğin yaratığın kırmızı renklisi ve daha fazla canlısı. Quest Line'a sahip olanları bitirdim dediğim gibi hatta amelelik görevlerini bile yaptım taa mapin diğer ucuna yollandığımız falan.

Ques Line'a sahip olanlar ilginç fakat çoğu git şu yaratığı öldür şeklinde oynanış da tekrar ettiğinden bayağı sıkıyor. Düşman çeşitliği de çok yok 2-3 ana görev bossu dışındaki her boss açık dünyada bulabildiğin yaratığın kırmızı renklisi ve daha fazla canlısı. Quest Line'a sahip olanları bitirdim dediğim gibi hatta amelelik görevlerini bile yaptım taa mapin diğer ucuna yollandığımız falan.

Biraz da kişisel gerçi. Ben Witcher evrenine hayran biri olduğum için ve dövüş mekanikleri de beni baymadığı için her görevi zevk alarak yapmıştım. Kişiden kişiye değişir kısaca.

Sen olayı yanlış anlamışsın her kontratın kendine has bir hikayesi var. Amaç yaratığı kesmek değil ki. Spoiler olmasın diye oyunun başından örnek vereyim.
kuyunun yakınında heyula olduğu için dereden su çekerlerken savaş yüzünden dere kirleniyor ve adamın kızı hastalanıyor. Sen sadece heyulayı kesmiyorsun sen bir kasabayı suya kavuşturuyorsun. Hele o görevi bitirdikten sonra adam kızının ceyiz parasını teklif ediyor ya
her yaptığımda duygulanırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı