Sürprizbozan The Witcher Heart of Stone

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

OrhanBaba

Hectopat
Katılım
2 Kasım 2019
Mesajlar
258
Çözümler
2
İyi günler hepinize, ben bayağı bir kararsız kaldım, bana biraz fikir verebilecek birileri var mı acaba?
Olgierd'i kurtarıp ayna ustasıyla karşı karşıya gelirsem ayna ustası bize bir lanet uyguluyor mu? Nasıl desem, ileriki olaylarda kötü bir şey, olumsuz bir şey yapar mı? Ben ana hikayeyi bitirdikten sonra başladım DLC'ye o yüzden o konuda sıkıntı yaşamayacağımı düşünüyorum. Bir yan görevde, bir kontratta, bir hazine avında ya da Blood and Wine DLC'sinde karşımıza bir şey çıkarır mı? Çıkarmasa bile Olgierdi kurtarmayı tavsiye ediyor musunuz? Kurtarmadığımızda acıkmamak, bitmeyen fermente edilmiş içecek veriyordu diye hatırlıyorum. Sizce Olgierdi kurtarmak mı yoksa bu ödüllerden herhangi birimi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Olgierd’ı kurtardığınızda gelecek görevlerde, kontratlarda kötü şans gibi bir şeyle karşılaşmazsınız. Oyunun öyle bir olayı yok.

Şahsen kurtarmayı daha mantıklı buluyorum. Üstelik Olgierd’in verdiği Iris adlı pala hoş duruyor.
 
olgierd'ı kurtardığınızda gelecek görevlerde, kontratlarda kötü şans gibi bir şeyle karşılaşmazsınız. Oyunun öyle bir olayı yok.

Şahsen kurtarmayı daha mantıklı buluyorum. Üstelik Olgierd'in verdiği ıris adlı pala hoş duruyor.

Teşekkürler hikayede az daha ilerleyip karar veririm aslında olgierdin verdiği kılıç çok güçlü değil galiba ayna ustasının verdiği hiç acıkmama veya eğer daha cazip geliyor bana ama sırf olgierdi kurtarmak için vazda geçebilirim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı