Sürprizbozan Witcher 3 Ciri'nin bacağındaki dövme

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bir şey diyeceğim peki Witcher'daki Falka kim?

Falka, Ciri'nin takma adı.
Anlamı ise ''Dişi şahin'' dir.

En azından Wiki'de bu bilgiye ulaştım.
Kaynak;

Ya da Ciri'nin annesi olabilir, çok karmaşık sözler var ve anlamak güç.
 
Ciri galiba birde Lezbiyen çünkü o hamam görevinde Skjallın kız kardeşi ee Skjalldan hoşlandınmı diye bir soru soruyordu Ciri ye gelincede orda Açıkcası kızları tercih ediyorum diye bir seçenek çıkıyordu o yüzden sanırım Ciri Lezbiyen.
Hayır biseksual.
 
Ciri galiba bir de Lezbiyen çünkü o hamam görevinde Skjallın kız kardeşi ee Skjalldan hoşlandın mı diye bir soru soruyordu Ciri'ye gelincede orada Açıkcası kızları tercih ediyorum diye bir seçenek çıkıyordu o yüzden sanırım Ciri Lezbiyen.

Ciri'nin cinsel yönelimine dair genel kanı biseksüel olduğu yönünde. Zaten Mistle da bahsedildiği gibi kadın. O görevde Skjall'dan hoşlandım dersen görevin bitiminde Skjall'a bir öpücük (dudağına) konduruyorsun, flört ediyorsun vs. Yani iki cinsiyete de ilgisi var açıkça.

Ayrıca Mistle zamanında Ciri'ye tecavüz ediyor. Bir ara okumuştum bunu, meraklısı "Did Mistle rape Ciri?" şeklinde aratabilir. İlişkileri biraz garip fakat birçok kez cinsel birliktelik yaşadılar. Bu da Ciri'nin biseksüel olduğunu kanıtlıyor.
 

Geri
Yukarı