Sürprizbozan Witcher 3 Detlaff

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ben DLC’sin sonu sanmıştım. Daha var mı yoksa bu olay DLC’nin sonu mu?

Haklısınız hocam. Ben düşesin Syanna’yı Detlaff’a teslim etmesini isterdim. Detlaff peşin peşin uyarıyor. Düşes pek dinlemiyor ama.

Kardeşi sonuçta bunu yapmasını beklemek çok acımasızca olur.
 
Kardeşi sonuçta bunu yapmasını beklemek çok acımasızca olur.
Başka bir sonda da Syanna Anna Henriatta'yı öldürüyor. Ben ilk oynadığımda Syanna'ya bilenmiştim resmen. Detlaff'a da üzüldüm başta ama salaklığını bütün halka çektirince ona da bilendim. Alayını öldürdüm zaten oyunun sonunda.
 
başka bir sonda da syanna anna Henriatta'yı öldürüyor. Ben ilk oynadığımda Syanna'ya bilenmiştim resmen. Detlaff'a da üzüldüm başta ama salaklığını bütün halka çektirince ona da bilendim. Alayını öldürdüm zaten oyunun sonunda.

Syanna'da çok masum değil ama kurtarılabilir mi? Kurtarılabilir. Deatlaff kıyasla daha fazla kazanç var işin sonunda ve bu mutlu son sayılıyor. Deatlaff evet karizmatik biri ve Geralt ile bir sorunu yok ama dışarıdan öyle içi boş. Syanna ise sonuçta Geralt ile aralarında kısa sürse de romantik bir ilişki yaşama şansı var ve çocukluğu hakkında bilgiler öğrendikçe ve onu tanıdıkça aslında ölmeyi çok da hak etmediğine karar verdim ben. Bir de çok saçma yani. Deatlaff krallığın yarısını öldürmüş bir adam. O noktadan sonra kurtarılacak bir şey kalmıyor. Ek olarak yalanda söylüyor. Syanna'ya zarar vermeyeceğini söyleyip öldürmeye falan kalkıyor. Regis bile sıkılıp son noktada öldürüyor onu.
 

Geri
Yukarı