Sürprizbozan Witcher 3 Yennefer ve Triss

  • Konuyu başlatan emoj
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1B
Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emoj

Centipat
Katılım
16 Ekim 2020
Mesajlar
129
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar Triss'e yol verdim ona yardım ettiğim görevde ve Yennefer'la gelişme kaydettim diyeyim. :) Ancak Kaer Morhen'de vahşi Av'la savaşmadan önce Ciri'yi kaer Morhen'e getirdiğim an Triss'in bana bir bakışı var... Aklım kaldı resmen kadında. Yok mu Triss'e dönmemin bir yolu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kime seni seviyorum dediysen, ondan ayrılma imkanın yok. Örneğin Yennefer'a dediysen tekrar ayrılamazsın. İkisini birlikte ayarlamaya çalışabilirsin ancak sonu çok tatlı olmuyor.

Kodlarla değiştiriliyor ancak ben denememe rağmen yapamamıştım.

Ne olduğunu spoiler çerçevesi içinde söyleyebilir misin? Merak ettim. Ben Yen ablamıza yürümüştüm, her türlü daha çekici geliyor bana.
 
Ne olduğunu spoiler çerçevesi içinde söyleyebilir misin? Merak ettim. Ben Yen ablamıza yürümüştüm, her türlü daha çekici geliyor bana.
Triss ve Yen'e Seni Seviyorum dersen, oyunun bitmesine yakın kala Tango İçin 3 Kişi Gerekir görevi eklenecek. O görevi yaptığın zaman terk edileceksin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı